Nektek sima 50-es henger van rajta? mert nekem hetvenes van és így minden tuning nélkül megy 110-et.és az érdekelne hogy még mit tudok elkövetni.Van a könyökcső ledugózása,41-esről 42-esre áttétel csere.Többet nem tudok aki tud segíteni írjon mert télen szertenék egy kicsit turbózni.
Sziasztok!
Nekem van egy 2009-es tzr-em és azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem tud bal oldali felső idomra matricát, mert sajnos sikerült vele elcsusznom.:(
Ja hülye vagyok nem irtam árat darabja 35 alku nincs mert a gyárihoz képest (ami sajnos nem 40 de jó is lenne) még viszonylag baráti ár.A felsőket már elvitték azt ne kérd.
Hali.. Egy 2006-os TZR lánkerekét szertném nagyobbra növelni. Sztetek mekkora növeljem hogy elérje a 105-115km/h sebességet. Most 84 km/h az utazó sebessége és végsebessége 91km/h. Válaszoljatok lécc!
Köszi ezek az oldalak nagyon jók pont ez kellett mert még egy kis tuning is belefér és itt van hozzá minden . . .Köszönet érte. :) De sajna egyiken sincs semmilyen idom se lámpa búra vagy ilyesmi :S Szóval ha valaki tud valami oldalt írjon pls . . .
Lehet hogy hülyeség de én ezt a motort 60 ezerért vettem xD az eladó a rokonom szóval kiegyeztünk. . . és mivel maradt még pénz, saját magam újítanám fel. Tehát ha tud valaki egy oldalt ahol yamaha tzr 50 alkatrészeket lehet venni írjon. De azért kösz zego :)
Itt szoktak kínálni idomokat.....oldalt nem tudok de újonnan nekem azt mondták kereskedésben, h darabja 100rugó plusz az alsó 40....szerintem hülyeség idom nélkül venni...de talán itt találsz aki olcsón ad neked....
Sziasztok.Segítség kellene.Most intéztem egy gyári jeladót az órához.Akkor szar volt mikor vettem a mocit..Pöpec,mérni mér franyeszul egészen nyolcvanig.Menni még megy a gép bőven csak nem méri.Kellene egy kis technikai segítség ezügyben.
előre is köszi
2005-ös a gép ha ez segítség
előre is kösz
(nem volt zúgás,csak megnéztük az árakat)
Nekem van egy 2009-es tzr-em és azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem tud bal oldali felső idomra matricát, mert sajnos sikerült vele elcsusznom.:(
http://www.italmondo.hu itt is vannak
http://robogotuning.hu/spl/279...
Vettem egy 2004-es Yamaha TZR 50- motort oldalidom nélkül . . .
hol tudok újan venni? Egy oldal linket aki tudja. . .
Előre is köszönöm. . .
Tel:06209103659
Szineket (csíkozásokat) és a pozíciókat nézd.
előre is köszi
2005-ös a gép ha ez segítség