Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem hülyeséget írtam milyen áttételt kell?
szia nekem is van két alsó idomom a felfogató fül mindegyiknél hegesztve lett és festeni kell 15000/db
Nektek sima 50-es henger van rajta? mert nekem hetvenes van és így minden tuning nélkül megy 110-et.és az érdekelne hogy még mit tudok elkövetni.Van a könyökcső ledugózása,41-esről 42-esre áttétel csere.Többet nem tudok aki tud segíteni írjon mert télen szertenék egy kicsit turbózni.

előre is kösz
hát figyelj most egyetlen felső idom 104.990 egy alsó ugy 50 de azt nemtom pontosan
még az én időmben 120 volt egy oldal...felső+alsó.Nagyon durva áron adták anno...gondolom most se jobb.

(nem volt zúgás,csak megnéztük az árakat)
szal a gyári áttételt használd
Sziasztok!
Nekem van egy 2009-es tzr-em és azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem tud bal oldali felső idomra matricát, mert sajnos sikerült vele elcsusznom.:(
érdekes.Nekem (Tigernek és motogpnek is) alap állapotban ment 100felett...
Ja hülye vagyok nem irtam árat darabja 35 alku nincs mert a gyárihoz képest (ami sajnos nem 40 de jó is lenne) még viszonylag baráti ár.A felsőket már elvitték azt ne kérd.
Szia nekem van idomom. Két alsó teljesen gyári mindegyik az egyik még nem is volt motoron.Mindkettő Piros.
Hali.. Egy 2006-os TZR lánkerekét szertném nagyobbra növelni. Sztetek mekkora növeljem hogy elérje a 105-115km/h sebességet. Most 84 km/h az utazó sebessége és végsebessége 91km/h. Válaszoljatok lécc!
Bocs nem volt időm megnézni rendesen de már látom xD
Köszi ezek az oldalak nagyon jók pont ez kellett mert még egy kis tuning is belefér és itt van hozzá minden . . .Köszönet érte. :) De sajna egyiken sincs semmilyen idom se lámpa búra vagy ilyesmi :S Szóval ha valaki tud valami oldalt írjon pls . . .
http://www.robogoalkatresz.eu/... itt kiválaszthatod a yamaha(váltos) / tzr és ott vannak cuccok

http://www.italmondo.hu itt is vannak

http://robogotuning.hu/spl/279...
Lehet hogy hülyeség de én ezt a motort 60 ezerért vettem xD az eladó a rokonom szóval kiegyeztünk. . . és mivel maradt még pénz, saját magam újítanám fel. Tehát ha tud valaki egy oldalt ahol yamaha tzr 50 alkatrészeket lehet venni írjon. De azért kösz zego :)
Gyári kipuff eladó!Ár alku kérdése:)
Itt szoktak kínálni idomokat.....oldalt nem tudok de újonnan nekem azt mondták kereskedésben, h darabja 100rugó plusz az alsó 40....szerintem hülyeség idom nélkül venni...de talán itt találsz aki olcsón ad neked....
Helló mindenki!

Vettem egy 2004-es Yamaha TZR 50- motort oldalidom nélkül . . .
hol tudok újan venni? Egy oldal linket aki tudja. . .
Előre is köszönöm. . .
tzr blokk generálozva dugó és gyujtás nélkül 35000ft
Tel:06209103659
Nagyon köszönöm a segítségeteket.El is nyisszantom gyorsan.THX..Nagyker áron jutottam hozzá közvetítőn keresztül.Így lett a végösszeg 15883Ft.
Mennyiért intézted a jeladót?
Azt ami külön lóg a képen lefelé, azt vágd el.
Szineket (csíkozásokat) és a pozíciókat nézd.
Van egy kábelköteg ami oda megy abban van egy rózsaszín (csak egy ugyh nem fogod elvéteni) elvágod és már kész is!
Sziasztok.Segítség kellene.Most intéztem egy gyári jeladót az órához.Akkor szar volt mikor vettem a mocit..Pöpec,mérni mér franyeszul egészen nyolcvanig.Menni még megy a gép bőven csak nem méri.Kellene egy kis technikai segítség ezügyben.
előre is köszi
2005-ös a gép ha ez segítség