Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló!nekem van gyári kipum eladó.4000km-t ment , tuning miatt lett lecserélve.ha érdekel emailen elérsz
aaron.3000kukac citromail.hu
Akk bocsi xD
Picsába
Mivel nem az enyém a motor igy nem csak onnét tudom hogy az enyémen is igy nézett ki a kiröff csak azóta visszaraktam a gyárit :D
Vidit csinálsz?
km/h jeladó nincs ?
Nem érdekel hozzá gyári rendszer? Ahonnan a motor van.
Egy benzincsap tekerentyűd nincs?
Sziasztok.TZR 50 bontásból oldalidomok eladók.
Adsz egy elérhetőséget email cím vagy tel. szám a Yamahaázhoz?Vagy hol nézted meg ezeket az alkatrészeket googli nem segít
Jó hangja van ha nincs rajt dob.Erőteljesebb és nem tűnik annyira kávédarálónak.
A hangra én is kíváncsi vagyok.
Realis erte a 300 szerintem!
De kivancsi lennek, hogy igy dob nelkul milyen hangja van :D Nem csinalsz egy videot?
Meg annyi, hogy a kapaszkodot is lefenyezhetted volna, mert igy elegge elut. De amugy korrekt gep!
Sziasztok!
Nekem van egy yamaha tzr 50 1997-es trapéz lámpás motorom.Azt szeretném kérdezni, hogy hol van benne a fojtás, és hol tudom kiszedetni belőle.Még azt szertném kérdezni, hogy hol tudom felfuratni 80-ra(ha lehet).
Válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv: Tasi Balázs
Az általad kért alkartészt a YAMAHA-nál ezen a számon tudsz rendelni.
(kép sorszáma) alkatrész az onosító, alkatrész megnevezése
(23), 5WX-F4598-00, .KNOB
ha a csavar is kell akkor:
(24), 9131M-05020, .BOLT
vagy az utóbbit, ha megleled a csavarboltokban, akkor onnan is. A 23 illetve a 24 az alkatrész képeinek azonosító száma annak jelzése nem szükséges a rendeléshez.
Mindez akkor érdekes neked, ha 2003-tól mostanáig gyártott TZR-ekre jó. És neked is az van.
Nem kell alváz szám! (idióta YAMAHA mindig az alvázszámokkal fáraszt, hogy az kell neki. teljesen feleslegesen) Legyen nekik teljesen mindegy hogy melyik motorhoz kell.
Ez az alkatrész viszont egységesen előfordul az összes az utóbbi 7 évben gyártott TZR-eknél. Nincs összeférhetetlenségi probléma.
Sziasztok! eladó a motorom szerintetek 300körül elviszik? 2004-es jó rajta minden...csak dob hiányzik
Yamánál ezolyan 20-25000 körül van.ha neked 2003-tól gyártottakta kell.
Sajnos nekem nem ennyire poénos a helyzet :D
Hello!
Nincs valakinek egy eladó fejidomja? (kis hibával is érdeke)
Fésüld át az udvart, sűrű fésüvel (hátha fennakad)
Nem lehet, hogy elásta előled, hogy jobb időkben majd azt rágcsálja, ha nem kap csontot, vagy kaját, Vagy amikor csak rághatnékja van
Nem eszi meg az a rohadt csak arrébb vitte valamerrre az udvaron azt otthagyta de nem találom sehol
ha lenyelte, akkor egyszer úgyis visszajön...
Hali!Milyen olajat hasznáétok?Melyik a jó bele amitől nem ragadnak le a kuplung lamellák?Esetleg valakinek egy benzincsaptekerentyűje nincs tarcsiba?kedves kutyám elvitte amikor levettem és nem találom sehol
sziasztok kellene nekem egy yamaha Dt-hez való de bármilyen motor digit km/h jeladója érdekel!
(TZR,RS,Generic,rieju)
hol tudom beszerezni?
esetleg valakinek bontva?
Wattafakk?
Rakj be pls ide is infokat meg kepeket!