Szevasztok
olyan kérdésem lenne hogy vmiért önindítóval nem indul be a motorom..de tolásra könnyen beindul, 2őt fordul és már megy is!
eddig hidegen is indult önindítóval habár kidobálta a bendixet és csak üresen tekert...de melegen nem indul nem tekeri be:S
szerintetek mi lehet a baja.
köszi
hellósztok lenne kérdésem. Valakinek van tzr-hez kuplung karja(gyári sérülésmentes vagy nagyon minimálisan sérült) és hasonló állapotú balos lábtartó rúd. Ha nincs és tudja vki hogy honnan lehet ne szerezni gyári meg rendelésen kívül az legyen szíves szólni :) :D
Lenne egy kérdésem erősen gondolkodom rajta hogy télen kipufogó projekt lesz, csak nem tudom hogy megcsináltassam-e az eredetit vagy vegyek-e egy sportkiput...Ha veszek akkor a Metrakit RK Oval-ra gondoltam mert attól lesz a legmélyebb hangja a videók és a vélemények alapján is.Egy nagy gondom van hogy 70-es henger van a motoromon.És így nemtudom hogy a kipufogó nem rontaná-e le a motor teljesítményét, hiszen 50-eshez van tervezve.
Valószínűleg a vásárlás mellett fogok dönteni így igazábol az utóbbi kérdés érdekelne.(csak mert nem szívesen dobnék ki 40 000 forintot csak úgy)
már 70-es hengerrel vetem asszem top performance....a karbi benzinszintjén és keverékarányán is változtattunk nagy fordulaton is eleget kapjon...
meg nem értem miért hazudnék?
Köszönöm szépen a felvilágosítást:)
Persze, azért az észrevehetted volna, hogy nem kérdőjeleztem meg, az állítást, mindössze vázoltam, mekkora teljesítmény kell a menetellenállás legyőzőséhez.
A kollégénak meg vagy van annyi, vagy nincs.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr-4190341
olyan kérdésem lenne hogy vmiért önindítóval nem indul be a motorom..de tolásra könnyen beindul, 2őt fordul és már megy is!
eddig hidegen is indult önindítóval habár kidobálta a bendixet és csak üresen tekert...de melegen nem indul nem tekeri be:S
szerintetek mi lehet a baja.
köszi
Alakítás alatt van a motor gondoltam megosztom veletek hogyan állok eddig:)
Valószínűleg a vásárlás mellett fogok dönteni így igazábol az utóbbi kérdés érdekelne.(csak mert nem szívesen dobnék ki 40 000 forintot csak úgy)
AM6 cuccok érkezetek, nem kevés!
van minden!
nagyon akció!
pl:
-újszerű önindítók 8ezer ft/db(15db van)
-főtengely 2-8ezer ft
-hengerszett 10-15ezer ft
-kuplung szett 6ezer ft(lamellák+rugók)
stb!
orozoli2002@yahoo.com
06304351769
Én nem vontam kétségbe semmit, csak kérdeztem.
Előszr azt, hogy tudod e, hogy blaba, utána meg, hogy miylen hengervan a bla bla.
meg nem értem miért hazudnék?
Mit jelent, hogy a "karbi is piszkálva van"?
Persze, azért az észrevehetted volna, hogy nem kérdőjeleztem meg, az állítást, mindössze vázoltam, mekkora teljesítmény kell a menetellenállás legyőzőséhez.
A kollégénak meg vagy van annyi, vagy nincs.
meg ink az oldal idom : )
Nagyjából 12-13.