Hello láttam hogy hirdeted a motorod és lehet érdekelne de előbb csak pusztán érdeklődnék, hogy milyen esztétikai hibák vannak ralyna esetleg tudnál küldeni a mocirol képet? Köszönöm.
Üdv!
Maradjunk az olaj témánál, csak épp autóba érdekelne, hogy milyen olajat javasoltok. Főleg a hőtűrése számít... Most 5W30 van benne, de szeretnék visszaállni a 10-es viszkozitásúra. Egy-egy nitrós gyorsulás után elég rendesen bemelegszik a motortér, jobban mintha csak simán nitro nélkül hajtanám. Szóval ilyen igénybevételhez kellene valami stabil olaj. 10W30, 10W40, esetleg 10W60? Jó lenne cserélni, mert a nyakunkon a szezon...kezdődnek a gyorsulási versenyek...
Azt nem tudom csak azért mondtam 2007 be az enyém volt az egyetlen fekete 2007 évjáratú az országba.Elötte nem nagyon volt én legalábbis úgy tudom 07 csak fehér és fekete volt
Amúgy pont ilyen. Adok hozzá csavart,rugót,átalakítót a könyök meg a henger közé,mindent... csak fel kell rakni,de ha nem laksz messze még abban is segítek!
Küld el kérlek az e-mail címed és részletesen leírok mindent képekkel! Az enyém birog1012@freemail.hu