Kiderült hogy nem belevaló a karbi, se a fúvókák. Drága előző tulaj. 70ccm-es hengerhez valók. Úgyhogy valszeg lesz egy eladó karbim. És kellene is egy, ha vki tud valamit szóljon. Köszi!
Üdv tzr-esek!
A barátomnak szüksége lenne egy balos kormánycsutkára 2004 utánira!
Ha bárki aki tudja hol juthatnék hozzá kérem írjon!
Előre is köszönöm!
Sziasztok 50esek!
Ha valaki mostanában akarna 125ccm-re váltani, bátran ajánlom neki a motorom! itt a hirdetés
Keressetek bizalommal!
tyt001@freemail.hu
Úgy döntöttem, kap a motor egy kis tuningot ha már el kell vinni megjavíttatni úgy is. Ezt a hengerszettet néztem ki: http://www.egumotors.hu/72-000...
Mi a véleményetek róla? Esetleg ugyanebben az árkategóriában tudtok jobbat? És másik kérdés, ehhez milyen kipufogó illene? Bocsi a sok kérdésrét, de ezekben a dolgokban még nem vagyok jártas.
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy a karbin lévő 2 csavar (levegő,benzin) ha teljesen el van zárva akkor mennyire kell őket kinyitni. (hány fordulat) A probléma az hogy nincs alapjárat. Ha véletlenül elveszed a gázt azonnal leáll. Nem lehet beindítani, se betolni. Gyertya ki tisztít, vissza és megy. A gyertya fekete (benzines). De továbbra sincs alapjárat. Az is előfordul h nem pörög fel. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a baj.
Üdv Srácok. Van egy kis gondom. Ma mentem 6.-ba 8ezres fordulatnál és egyszer csak paff, motor leáll fordulat nulla, de gurultam. Megálltam és nem tudtam berakni se egyesbe se sehova. Itthon most szétkaptam, de nem tudom hogy lehetne levenni a kuplungot. Ebben kéne egy kis segítség, vagy ha valakinek van valami tippje hogy mi szállhatott el a váltóban. Be sem indul, csak tekeri az önindító és picit fura a hangja.
Előre is köszönöm a segítséget...
Szevasztok!
Van egy malossi karbonlapos membránom határolólemez és szűkítő nélkül,szépen kiélezve.Szeretnék érte kapni egy jó állapotú gyárit + egy kis pénzt.
Hebo performance van nekem! Az esetleg érdekel?
Eladó (Arrow;Leo Vinch;Gianelli) kipufogó rendszert keresek !
Ha vkinek van akk Lécci Írjon !
Köszönöm !
A barátomnak szüksége lenne egy balos kormánycsutkára 2004 utánira!
Ha bárki aki tudja hol juthatnék hozzá kérem írjon!
Előre is köszönöm!
Ha valaki mostanában akarna 125ccm-re váltani, bátran ajánlom neki a motorom!
itt a hirdetés
Keressetek bizalommal!
tyt001@freemail.hu
http://www.egumotors.hu/72-000...
Mi a véleményetek róla? Esetleg ugyanebben az árkategóriában tudtok jobbat? És másik kérdés, ehhez milyen kipufogó illene? Bocsi a sok kérdésrét, de ezekben a dolgokban még nem vagyok jártas.
A segítségeteket szeretném kérni, hogy a karbin lévő 2 csavar (levegő,benzin) ha teljesen el van zárva akkor mennyire kell őket kinyitni. (hány fordulat) A probléma az hogy nincs alapjárat. Ha véletlenül elveszed a gázt azonnal leáll. Nem lehet beindítani, se betolni. Gyertya ki tisztít, vissza és megy. A gyertya fekete (benzines). De továbbra sincs alapjárat. Az is előfordul h nem pörög fel. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a baj.
Előre is köszönöm a segítséget...
Van egy malossi karbonlapos membránom határolólemez és szűkítő nélkül,szépen kiélezve.Szeretnék érte kapni egy jó állapotú gyárit + egy kis pénzt.
vagy már lehet felvettél nem tudom .. mert valaki felvett az biztos .XD