Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés, hamarosan lesz egy kis pénzem, megfontolom majd...
35000 HUF,hibátlan,felfogató csavarokkal,rugókkal.
Kiderült hogy nem belevaló a karbi, se a fúvókák. Drága előző tulaj. 70ccm-es hengerhez valók. Úgyhogy valszeg lesz egy eladó karbim. És kellene is egy, ha vki tud valamit szóljon. Köszi!
Mennyiért adod?
új kerékcsapágyak és új gumik... na jó...csak az első új...
Üdv!
Hebo performance van nekem! Az esetleg érdekel?
* a Motor Yamaha Tzr 50 07 es modell*
Helló!
Eladó (Arrow;Leo Vinch;Gianelli) kipufogó rendszert keresek !
Ha vkinek van akk Lécci Írjon !
Köszönöm !
Üdv tzr-esek!
A barátomnak szüksége lenne egy balos kormánycsutkára 2004 utánira!
Ha bárki aki tudja hol juthatnék hozzá kérem írjon!
Előre is köszönöm!
Sziasztok 50esek!
Ha valaki mostanában akarna 125ccm-re váltani, bátran ajánlom neki a motorom!
itt a hirdetés
Keressetek bizalommal!
tyt001@freemail.hu

Akkor inkább jó lesz így is de azért köszönöm a segítséget!
pedig azok még az olcsó fajták...
És hozzávaló órát honnan lehet szerválni? mert én csak egy digitálisat találtam több mint 10e-ért amit sokallok érte
Úgy döntöttem, kap a motor egy kis tuningot ha már el kell vinni megjavíttatni úgy is. Ezt a hengerszettet néztem ki:
http://www.egumotors.hu/72-000...
Mi a véleményetek róla? Esetleg ugyanebben az árkategóriában tudtok jobbat? És másik kérdés, ehhez milyen kipufogó illene? Bocsi a sok kérdésrét, de ezekben a dolgokban még nem vagyok jártas.
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy a karbin lévő 2 csavar (levegő,benzin) ha teljesen el van zárva akkor mennyire kell őket kinyitni. (hány fordulat) A probléma az hogy nincs alapjárat. Ha véletlenül elveszed a gázt azonnal leáll. Nem lehet beindítani, se betolni. Gyertya ki tisztít, vissza és megy. A gyertya fekete (benzines). De továbbra sincs alapjárat. Az is előfordul h nem pörög fel. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a baj.
Veszel egyet és rákötöd hengerfejben lévő jeladóra. Ennyi az egész. Nekem benzinszint mérő kéne majd, de előbb meg kéne csináltatni a motort.
Szevasztok! Nincs ötletetek hogy hogyan tudnék felszerelni egy vízhőfokmérő órát?
Mérni kell egy kompressziót és kiderül.Na meg az én membránom +fordulatot csinál
Üdv Srácok. Van egy kis gondom. Ma mentem 6.-ba 8ezres fordulatnál és egyszer csak paff, motor leáll fordulat nulla, de gurultam. Megálltam és nem tudtam berakni se egyesbe se sehova. Itthon most szétkaptam, de nem tudom hogy lehetne levenni a kuplungot. Ebben kéne egy kis segítség, vagy ha valakinek van valami tippje hogy mi szállhatott el a váltóban. Be sem indul, csak tekeri az önindító és picit fura a hangja.
Előre is köszönöm a segítséget...
dugócsere?
Az nem de a tied biztos hogy nem a kipufogó miatt nem megy.
kipufogód nem eladó ?
Szevasztok!
Van egy malossi karbonlapos membránom határolólemez és szűkítő nélkül,szépen kiélezve.Szeretnék érte kapni egy jó állapotú gyárit + egy kis pénzt.
Én vettelek fel...
okés akkor pls vegyél fel msn-re :D
vagy már lehet felvettél nem tudom .. mert valaki felvett az biztos .XD