Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50-essel? túrázni? 80-100km-es "túrát" mertem csak bevállalni ezzel a libakergetővel, de azt is csak azért, mert haverok jófejek és bevárnak az 500-as CBF-el... azért az igaz, hogy a 82-es úton lejtőnek lefelé a a szerpentinen egész jókat lehet vele döntögetni...majdnem megtámasztottam a szembejövő busz oldalát...
Szerintem simán megéri ha inkább túrázni használod
nekem is itt figyel már fél éve a polcon a 13-as lánckerék...de még mindig nem került fel...a lustaság...
Ma felraktuk a 13-as első lánckereket a gépre, elindulásnál szinte semmi változást nem érezni, később észrevenni, hogy nem olyan fürge mint a 12-essel, de nem vészes, 12-essel 6.-ban 8000-es fordulaton 72-73 körül ment, most 79körül
Köszi szépen
Erre gondoltál?
szerelhető "kamratartókonzolt"

Nem esetleg ezt akartad írni? -- kamera tartó konzolt

Ha te magad építeted üössze jobban jársz. nem kell hozzá nagy tudomány.egy megfelelő szilárdságú vas vagy acél pár milis lemezből. kialakítasz. Legalább 2 furatponton fogjon a tankon. a kamera rögzitést pedig a kamera felfogatési lehetőségei szerint kell kialakítani, hogy az se mozogjon be. Ha jól állítod össze könnyen szétszedhető és a felfogató lemezyől is tudsz tankolni, ha nincs fent a kamera.egyébként a tank 6 csvarjából csak 3 az ami fogja a zárat, a másik hátom desing miatt illetve megtévesztés, Rövid csavarok ezt a 3 csavar pozíciót fel tudod használni rögzítésre.
Hali mindenki!

Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kapni (országony belül) TZR-re jó Tankra szerelhető kamratartókonzolt? köszi előre is
helló, felvennél MSN-re vagy írnál az email-omra? (regadatoknál megtalálod)
Igen, én is ilyet vettem.. ha 134 szemű és 420-as akkor jó:)
Sziasztok. 2005-ös Yamaha TZR 50-es motorra keresek eladó sportkipufogót. Akinek van, az árat és képeket küldjön a szaby.kiss@gmail.com címre légyszíves.
Srácok 2005-ös TZR-re jó ez a lánc:?
http://robogotuning.hu/spd/jt4...
Nekem 16-os van rajta, nem tudom gyárilag e, de sztem igen mert nem nagyon volt piszkálva a moci mikor megvettem...
Hali.
07 es tzr alkatrészek eladók (idomok nincsenek)
szevasztok
ha már a karbikról van szó nem tudjátok hogy az én tzr-emen gyárilag miért 12-es van? nem 16-ossal gurulnak ki?
Gyári hengerhez 16 vagy 17,5 Dellorto karbi és mondjuk egy Hebo sportkipuff.
Hello!Gyári hengerhez/4000km/Milyen karbit és kipufogót javasoltok?Irjatok márkaneveket.Köszönöm!
köszi
Használj KIVÁLÓ minőségú súrlódáscsökkentőt, és egész másképpen is megy a géped nem csak a hangja lesz baráti hangzású. de még némi erőt is felfedezel utána a gépedben. Emelkedőkön is könnyebben tud majd a gép felmenni.
(A Wynns-t felejtse el mindenki, az visszavesz az olaj sorlódás csökkentő hatásából.)
Szevasztok! Nekem is van egy Yamaha Tzr-em és eddig nagyon megvagyok vele elégedve. Egy, ami nem tetszik rajta annyira a hangja. Szerintetek érdemes vennem rá kipufugót és ha igen mit tudnátok javasolni? A válaszokat előre is köszönöm.
Ezt az autót látátok már? És így is? Lehet, hogy a Shell olaj gyártás terén nem a tuti, de Plexiben... azért tudnak, ha akarnak...
http://youtu.be/W3HM1bQzubw Nissan 370Z With Full Plexi [/L]
Meg tudnád adni a szomszéd falud bontójának nevét, elérhetőségeit (telefonszámát, esetleg email címét, és posta címét), merrefele található?
Ha ide (roilgold@freemail.hu) vagy (ez az msn is). Ha oda meg tudnád írni...
köszi, ha tudsz segíteni...
hát nem is akarok csak gondoltam megkérdem h mi van akkor...köszi
Bűn szarul fog menni azon felül 1-2 re szét fog menni
Félig tuningolni nem lehet!
szomszéd faluban egy bontóban...2007-esről. A hátsó telóval együtt az volt az első, mikor vettem a motort.