Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No Gaben akkor itt az e-mail címem!
birog1012@freemail.hu
Egyébként nem is kérdeztem, más nem kell a mocira? Mert ha már úgyis beszélek a csávóval megkérdezhetek tőle mást is, hátha...
még hamar
Valaki nem tudja hogy lehetne a TZR-re egy üzemanyag jelzőt szerelni? Vagy hol lehet ilyet kapni?
eladó a motorom!
Hát így nem de azért köszi.De lehet hogy érdekelné 1 haveromat.Mennyiért adnád amúgy?
Akkor az enyém nem kell ugye?
Hello! Itt telószámom: 0630/8317350
Sziasztok!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr-3841243

Ezt a motort néztrem ki magamnak csak nem tudom hogy mijen blokk van benne minarelli am6?És tesre mekora stb tapsztalatok valakinek!
Szia!
Abszolút hibátlan, fülek, üveg meg minden a helyén. Tehát ez csak a bal oldali lámpa amit kihúzól a fekete fejidomból, csak a félreértések elkerülése végett írom! Mert ha elhozza a csávó, nekem ki kell érte pengetnem a 20 rugót és nem esne jól ha a nyakamon maradna! Szóval ha tényleg 100-ra kell akkor kérlek adj meg egy telószámot és akkor lebeszéljük hogy merre laksz, postázni kell-e vagy ilyesmi! ok?
Hello gabben12!Igen érdekel és köszi De azért annyit szeretnék kérdezni hogy úgy ez nem hibás?
Még egyszer kösz
Üdv Gaben!
Sikerült egy balos lámbát előkerítenem kb két hét múlva hoznák el nekem. Az ára kerek 20 000 HUF lenne. Írj ha érdekel.
kokany.szabi@hotmail.com
esetleg meg írnád te is? És akkor felveszlek én is
nálam még nem jelezte
Felvettelek.
Az lehet hogy jó lesz nekem Itt az msn címem : n.gaben01@hotmail.com vegyél már fel léci és ott tudunk még beszélgetni.Addig is köszi
Van de nem hibátlan!Az index lámpa ki van törve belőle.Szerintem javítható.A sajátodból meg ebből lehet tudnál 1 jót összerakni.
baloldali első lámpa,mert az szét tört
Yamahára gondoltam mint gyártó
Nagyon húzós, ha a gyártótól szerzed be bármi is kell, máshonnan meg nem helyettesíthető cuccok meg nagyon ritka, ha van.
Milyen alkatrész kellene?
xxpc@citromail.hu
köszi.Hát gondolom hogy nem lesz az
holnapra írok hogy mi a stájsz! tuti nem lesz olcsó...
Hello gabben12!Hát nekem legjobban most egy baloldali első lámpa kellene vagy esetleg egy komplett fejidom.Előre is köszi.