Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uhhh! Nem küldte el?Pedig már egyszer elküldtem de ezek szerint nem kaptad meg.Na majd most!
Nem tudod hol lehet olyat venni? Nem jönne rosszul a mocimra egy ilyen zár...
Hello az egy bukó tartó. A becsatolt bukót oda tudod zárni mert a csat miatt nem tudják elvinni (elvileg).
Szevasztok!
Ez a zár mire jó a hátsó keréknél?

Valaki tudna segiteni van egy 2006-os full gyári TZrem és kéne rá egy jó kipufogo rendszer aki tudjót azz lécci irjon :)
részben én azért használom a motort...a benzinárak miatt... az autó 7,5-8 litert eszik... igaz jobban is megy...
Jah oké sajna
Hello!
Légyszí segítsetek 2005-ös tzr-hez keresek még mindig üléspúpot.
Ha tud valaki az legyenszíves szolni. Ja és tzrSzabi légysziiii válaszolj mert fontos lenne. Kösziiii
Találtam két szettet. Ezekből melyik kéne nekem a főtengelyhez:
http://www.italmondo.hu/index....

http://www.italmon
do.hu/index....

Előre is köszi a segítséget srácok...
már eladtam vagy egy jó hónapja,most nincs motorom :S
Nem lehet hogy felső tűgörgő? Kicsit nekem is cicergett most meg beállt Én azért lehet megnézetném, mielőtt nagyobb baj lesz...
Úgy érzem inkább szerelőhöz viszem és majd ő cserél csapágyat, meg összerakja. Alkatrészeket úgyis viszek neki...
Nekem sajnos a benzinárak határt szabnak de amikor csak van rá lehetőség megyek vele
én is már 1000km-t mentem a mocival nyélgázon, mióta megvettem...viszonylag gyorsan gyűlnek a méterek... eddig semmi baja... minden nap melóba járni pont jó... ARO-t, traktort, tökölős kombi Fabiát és munkásbuszt még előzni is lehet vele... beállok gps szerinti 78-80-as utazótempóra és minimum 25km naponta...
Ez sajnos nem a kuplung hangja mert ez akkor is "cicereghet" amikor a kuplung bevan húzva, meg ez jobban elüt onnan és néha jobban hallani néha elhallgat de alapjáraton szinte folyamatos, kis gázadásra egyből megszűnik bár szerintem nem lehet valami komoly mert 2000km-t elmentem vele így, de azért idegesítő tud lenni
Nem mondok semmit sem, viszont az volna a minimum, hogy kimosod a kartert benzinnel, és amit kimostál leszűröd egy fehér ronygyon.
HA reszelék van a rongyon, akkor blokkbontás.
TAláloztam már oylan döggel, ami notoriusan tördelte a felső görgőt, nem tudtunk rájönni, hogy miért.
Amikor aztán az alsó is eldurrant, kiderült a turpisság, valamikor, valami, alaposan eldurrant benne, és a főtengely kieygensúlyozó furataiban szépen ott csücsült a maradék fémreszelék.
Amikor előjött egy kis darabka, eltört a felső görgő.
Amióta kicseréltük-kimostuk satöbbi, nem tördel.

Neked kell megítélni, mit, és mennyire evett meg.

HA nem értesz hozzá, nekezdj neki otthon, mert sokkal több kárt okozol akaratlanul, mintha szakemberre bíznád.
Ha viszel akatrészeket, egy blokk szét/össze mutatványt 20 körül már meg lehet úszni.
Persze + alkatrész.
(csapágy, tömítés, satöbbi)
Szóval akkor azt mondod cseréljek főtengely csapágyat és alsó görgőt is? Blokkot még életemben nem szedtem ketté... Itthon meg lehet ezt oldani normálisan?
A csapágyak futófelülete a hiedelemmel ellentétben nem üveg kemény, a kisebb szirszarokat, a gördülőtest simán beledöngöli a felületbe.

A kalitkás görgő meg igen érzékeny jószág, ha kicsit is megfeszül(mert mondjuk a gördölőtest és a futófelület közé kerül valami kis szemét) azonnal törik a kalitka.
A tűgörgő nemigen tudja magából kidolgozni még az alureszeléket sem, megakad, és végevan.
Hát nem tudom... A főtengelyt tekergettem, síri csendben forog, meg bele nem eshetett semmi, mert a kezemben hullott szét minden szerencsére.
Abból kapott az alsó görgő, a főcicsapáygak, és a szimering is.
Na végre meglett a hiba a mociban. Ma teljesen szétkaptam. A dugó és a henger teli van szép kis nútokkal, a gyűrűk töröttek és a tűgörgő darabokban esett ki. Szóval fúrás és pár alkatrész cseréje következik...
Ha megoldható egy árat és pár képet küldj a szaby.kiss@gmail.com címre. Kiput tervezek venni a közeljövőben...
Hello van Leo kipum ha érdekel.
Láttam írtad hogy eladóvá vált a kis tüzérke. Na egyenlőre csak azt szeretném meg tudni hogy hova valósi vagy és ha érdekel akk MSN-en meg beszélhetnénk a továbbiakat.
én vagyok az,mit szeretnél?