Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, nem sérült! Ez a Hebo kipuf is hibátlan, és a gyári kipufogója is karcmentes! Nem zakóztam vele, meg semmi, nem ütközött, csak az idom sérült, semmi más!
csúszáskor a kipufogo sérült?
Hát sajna elcsúsztam, de szerencsére télleg semmi komoly baja nem lett. Mindene épp maradt, mindene megvan, mindene gyári, "csak" az idom roppant. De egy gondos gazdi szép kis dögöt varázsolhatna belőle, nekem már nincs időm rá...
Üdv!
Az én kipum is eladó! Ha kell külön ha kell motorral együtt!
hello pls vegyél fel msn-re lehet érdekelne a kipu :D
banyai.zsolt@windowslive.com
Valakinek Top Performance kipufogo rendszer eladó?
szegény kapott az élettől...
Üdv mindenki!
Eladó a mocim! Hívj nyugodtan!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
7650*2...
Te meg árakat nem tudsz, mert szerinted 7500 Ft *2 db az 15000 Ft ami neked így a 16000 / pár. Az nálad már 1000 Ft elszámolás, mert neked a Yamaha 7500-ért adja.
Te tanulj meg pontos árról beszélni, és azután számolj. a tankra 2 ilyen logó van, a fejidomon pedig 1 db.
Ha majd dolgozol egyszer a fizetésed madj így lesz a 2-300 Ft-ból 1000-al neked kevesebb a zebedben. mikor elszámolnak a gazdasági osztályon. Te okoska.
Ha nem tudsz konkrét árat akkor ne írd, hogy a Yamánál mennyi az annyi. én azt odaírtam, hogy nyáron annyi volt. te meg találgatsz tehát semmi konkrétum. Kerekíteni meg nem kell, úgy is kurva drága a yamánál minden.
a fejidomra valót csak érdekességképpen írtam meg hogy a kisebbik embléma az nincs 500 Ft, de a nem sokkal nagyobb pedig ennek több szöröse 15,9375-szer több az ára agyag viszont nincs benne akkora arányban több.
A Yamaha hasraütésre állapít meg árakat, és ezt az árat szorja ki minden képviseletéhez magyarországon.
Ja, ha nem olvastad az előzményt párról volt szó!

Akkor kezdjünk el számolni, mert az nem nagyon megy Neked!

Tehát ha 1 db 7650 Ft akkor 2db? -súgok Te okos: 15300 Ft/pár, tehát a 16000 Ft/párral valamivel közelebb voltam a megoldáshoz!
Kicsit elszámoltad magad 2-300 Ft képest!

Mielőtt valamit fikázol gondolkozz!
Akkor kérdezd meg rendesen erre a motorra mégegyszer mibe kerül, mer én személyesen bent voltam, beazonosíttattam még nyáron és a következő árat mondták:

Tankon a nagyobb logok vannak:
neve: 3TH-F4256-00 GRAPHIC, FUEL TANK 9: 7650 Ft / db

fejidomon:
5DS-F8368-00 emblem: 480 Ft /db.
ez az ár nyáron volt, de annyit nem emelkednek 3/4 év alatt amennyire te írtad.
Én olyan 2-300ft-ra tippeltem
39 mm 5000
50 mm 7500
5000/pár a Yamahánál 16000
mennyi pénzért?
Üdv.!
Tankemblémák párban eladók!
39 mm és 50 mm átmérővel
autót már lassan bekötött szemmel szétszedem, de ez a motor...pff...
szedett ki valaki TZR kerékcsapágyat? hogy csináljam? valami 5let?
Sziaztok alkatrészt keresek.
hol lehet deszerezni Kijelző egységet,idomokat,stb.
nem biztos, hogy sok...attól, hogy mi nem adnénk érte annyit...
nemtom szalonba mi hogy van lehet eladják újnak amilyenek itt győrbe nekem aztmondták hogy 5év alatt kettő használt volt náluk... lehet nekik többet ér bár ez nekem kicsit furcsa
szalonban a 2008ast 650ért vették be...
hát te tudod de szerintem 6ezer kilométerrel egy egyéves motorért kicsit sok 700... szerintem enniyért nem fogod tudni eladni de mejd meglátjuk