Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!Valaki eltudná nekem magyarázni ezt az elektronikus fojtás dolgot?Mert én nem értem
jaja de az enyém is ment 80 at
az igen... akkor kettesével kell pakolgatni a sebességeket? az nagyon rövid...
nekem 60/11 a gyári áttétel 2007ből
nekem 47/12 van...ezt már tudom... annyi változás történt, hogy hátul 120/70-es gumival... azóta 3-al lassabb...
a gyári áttétel a 47/11. Kezelési könyve ezt írja.
A szervízkönyv pedig a 47/12-t írja. ami már nem fojtot gépre írja.
Az első mondat meggyőzőtt, hogy nem kell végigolvasnom amit írtál, köszi:)
Már megint tévedésekben vagy mint szokás szerint, és nem figyelsz amit írok, vagy az olvasni nem tudsz de már rég megszoktam hogy kötekedésen kívúl te ise másért nem jössz fel.

Nem állításaim voltak csak feltételezéseim, hogy ezt csinálom akkör annak néne lennie, amennyiben kiforgatja. Állítás akkor lett volna ha megírtam volna, hogy az amit feltételeztem az azzal megegyezik. De ilyen nem tettem. Olvasd vissza a forumot és tuti nem találod meg benne.
Ezzel nem mondtam többet sem kevesebbet. Te viszont szokás szerint magadtól mint mindig tovább fejlesztve módósítottan később leírsz, ahogy te máskép gondolod. Nem érdekel az irogatásod, és nem is neked írok, mint észrevehetél volna. Szállj már egy kicsit magadba. Találj mást akit baszogathatsz, Mondjuk a feleséged vagy ha nincs akk9or barátnőt ketes vagy egy budit mert lehet neked az való inkább. Rádfér egy kis önismeret, és önértékelés. Lehet engem hanyagolni vazee! Felfogod?
egyébként jobb híján én is csak a gps-re hagyatkozhatok. Mennyire számít olcsónak, drágának, pontosnak azt nem tudom... Samsung Omniát használok IGO 8-al... az autó km óránál 7-el mutat kevesebbet.
most jön az, hogy drága volt...
Kb 4 hónapja, amikor lehetetlen sebességeket álíltottál a motoroddal kapcsolatban, akkor mondtam neked, hogy minma tizen százalékot fölémér.
Akkor hevesen tiltakoztál.
Látom, mára már beláttad, hogy ez a valóság.
Ezen logika mentén, valahogy, szeptember elején fogsz rájönni, hogy a gagyi gps-ek mintavételezése oly ritka, hogy hüyleségeket mutatnak rendszerint(nem nagy hiba, de azért hiba) a sebességjelzők meg ugyan azon okból mérnek fölé, mint a járművek órái.
köszi.De azt írták hogy ez a gyári áttétel.Majd keresek egy ilyen útszéli mérőt és meg nézem hogy azt mit mutat.
akkor a GPS-em is mert mind a kettő ugyan azt az értéket muitatja.
Az útszéli jelzőizé is fölémér.
Esetleg próbáld a 47/12 lánckerekekkel.
Valaki licitál még más méretekre?

Ha a motor km órája max. 80-at mér (valóságban ilyenkor kb 70-74 km/h vagyis csal az óra), de valamivel be tudod mérni, hogy többel haladsz (valós értéket: pl GPS, vagy útszéli sebesség mérő kijelzőtábla mutat (ha éppen be tud mérni ), így akkor csak a km óra nem mutat többet, de többel mész. Ez egy korlátozás, de könnyen kiiktatható és akkor mér rendesen a km órád 80 felett is.
Vagy esetleg még az elektonikus folytás is benne van még a gépben.
Hello!
Nem rég vásároltam egy Yamaha TZR 50est.2008as évjáratú.Az a bajom vele hogy pörög mint állat,de nem megy végére csak 80at.Azt hallatom hogy le kellene cserélnem a fogaskerekek az elsőt meg a hátsót is.De nem tudom hogy mekkorára.Tud valaki segíteni nekem ebbe?Előre is köszi.
Faszán nézne ki!
Kábeleket szépen elrendezgetni, fejidomtartó off, és kész is.
esetleg valamiből egy kis hasidomot csinálni neki
Hello
Vegyél fől Msn-re:jeneigyula@hotmail.com
meglehet szépen igényesen csinálni
Talán a métá=Máté xD
Csak úgy meg ocsmányság lenne.
Gyári fejidom le Polispor fejidom a helyére meg kroszkormány és megvan a naked stílus
Az a nagy helyzet hogy nem tudok képet feltölteni a net miatt.De átmegyek haveromhoz és mindenki megkapja a képet amire vár.