Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem semmit...mivel nem kell... csak kiváncsi voltam mennyit kérnek érte újonan... kb ilyen horror árra számítottam...
ez kb olyan mint az autó... itt is, ha új gyári alkatrészekből összeraknál egy TZR-t lehet, hogy 5-6 millióba kerülne...
az egész motor talán ér is annyit...
én nem akarok senkit átvágni de ezt írták:

KEDVES MARTIN!

YAMAHA TZR-50-HEZ A KOMPLETT ÚJ GYÁRI MŰSZERFAL 128.900.-FT.

ÜDV:YAMAHA DELTA
nincs köztetek olyan felhasználó akinek lupo1002 a becsületes neve?
Egyébként eladóvá vált a TZR -em ha valakit esetleg érdekelne, elérhetőségem az adatlapomon.
Nyugodj meg, sajna az enyémnek is van egy tényleg minimális hangja, de ha behúzod a kuplungot akkor abbahagyja ;)
tzrSzabi lécci külgy képet a cimemre:donc19@citromail.hu és az árát is ird meg. Komolyan érdekelne.
pff jó kérdés
de tegnap írtam a levelet a yamaha boltba hogy mennyiért tudnának hozni de még semmi
neked mennyit érne meg?
mennyi az új ára? csak úgy kiváncsiságból...
hellósztok!
új vagyok a fórumon és azt akarom kérdezni nem érdekel valakit gyári YAMAHA tzr50 műszerfal új soha nem volt használva gyári csomagolásba (befóliázva)
köszi
épet csak hétvégén tudok felrakni
email:schonher@citromail.hu
msn:schonher@windowslive.com
Szevasztok!
Nektek is szokott "ciceregni" a blokk alapjáraton ?
Szerelő azt mondta hogy a gyűrű csinálja és normális dolog ezeknél a blokkoknál de én mégis furcsálom egy kicsit
az nem jó :S
mi lett vele? meg lesz csinálva, vagy tolod feljebb? :P
Hello lécci külgy képet a cimemre:donc19@citromail.hu és amugy mennyi? Üdv.
Aha.Az nem szól túl nagyot de tartós.

Az enyém szétesett
Hali.
Pont van egy!Üvegszálból van fekete(egy festés ráférne) feldugod az ülésre és kész.
gyári tengő DR EVO, dellorto 19 black ed. malossi kuplungrugó
2007 ben dellorto phbn16-tal szerelték ez tuti!
Am mit tuningolsz ha szabad tudni?
Sziasztok!
Légyszí segítsetek, üléspupot keresek 2005-ös tzrhez ha van valakinek elado vagy tudja hogy hol lehet kapni allot légyszí irjon.
Köszi.
ma először gyulladt ki a vízhőfok lámpám... 4-5km folyamatos szerpentines emelkedő nem tetszett neki 4. - 5. nyélgázon...
DR evo + dellorto 19 black
és egyéb apróságok
Hohho mit,miket?
nem akarok belevau, de nem 16.5-es a gyári?
amúgy úgy néz ki én is tuningolok :)))
Hali
Van egy 16 os dellortóm tzr gyárija kb 6000km futott
Ha megoldható e-mailban küldj pár képet a szabcsa26@a-birodalom.hu címre. Ha lesz pénz írok, hogy megvan e még a kipu...