Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha rendesen karba van tarva akkor sztem nyugodtan mehetsz vele messzebbre is.
70-75, 4 liter MAX
12+2 liter
125ös sokkal sokkal sokkal sportmotorosabb.
Köszönöm válaszod.
Akkor azt mondod nyugottan lehet vele túrázni?
Menyi az az átlagsebesség a menyivel lehet az én méreteimmel haladni a gépel? Mien átlag fogyasztás lehetséges?
Mekkora a tank? Ja majd elfeledtem a 125cc TZR méretileg eltér kisseb tesójától?
Bocsesz hogy ennyit kérdezek de nem volt szerencsém hozzá még élőbe. ( És nagyon tetszik )
baszki enyémben már 6ezer van :DDdd
10 ezer alatt simán le lehet gyilkolni, ha mondjuk már bontott a blokk, és nem a gyári legelső dugó van bent. Azzal lehet talán 20-at is elmegy. Főleg nézd azt hogy az 50est forgatni kell rendesen.
10-15 ezer? nem kevés az egy ötvenesnél? :)
Itt egy eladó tüzérke:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Igen a tuning kipufban is van fojtás, mert az eu-ban csak így árusíthatják. 50-esre van tervezve, pontosabban ehhez a típushoz, tehát felrakod és élvezed a motorozást, ennyi.
valaki ehhez hasonlót tud?
http://www.strictlybmx.com/bmx...
persze motorral
ez 2t motor, dugócsere 10-15 ezres intervallumon belül, attól függ hogy van használva. Ezen kívül minden 2. dugócserénél szoktunk főtengelycsapágyat is ha hajtva van, plusz igény szerint hajtókart, és akkor 100% megbízható a motor, lehet üvegelni nyugodtan. Egyébként munkába járásra szerintem ideálisabb egy robogó, mert védi az esőtől a lábat, plusz van csomagtartó. Igaz a tzr-ek jobban mennek mint az 50-es 2t robik.
Sziasztok
Azzal a Kérdéssel fordulnék Hozzátok, mostanában gondolkodtam el, azon hogy jó lenne Munkába járni egy tzr50-s Nem, vagyok kis növésű gyerek 192 magas kb. 90kg, ajánljátok e nekem ezt a mocit vagy se?
A másik kérdésem az eladó mocik között nagyon soknál írják az eladók, hogy bejáratós friss hengerfej illetve dugó van benne menyire, jellemző ezekre, a motorokra az i-en jellegű meghibásodás?
Vagy egyáttalán. Menyire szerviz igényesek? Természetesen a kötelező olaj gyertya stb. cseréken kívül.
Ezzel az erővel ilyet is írhattál volna: 0690...
xD
valszeg virágkötő és kömüves
PL: hogyan hívják mivel foglalkozik STB
Nem az enyém!Probáld meg,hátha tudnak segiteni...
xD tudnál valamit le írni hogy kié a tell szám?
Tel: +36703122035
Ezekben is van folytás?És csak simán felrakom azt annyi?Gyári hengerhez is jó?Válaszod előre is köszönöm!
Itt egy kép a kipuffról, totál ugyan ez, csak a fojtást vettem ki belőle.
sziasztok hol tudnék venni 2005-ös yamaha tzr-re venni egy ball oldal idomot? OLCSÓN.
nekem is volt sportrendszer a gépen,teljesen más lett tőle a gép.Ha valamire érdemes költeni ezen a motoron az a gyári kipuff lecserélése.
Akár a Yamahától is kérhetsz ilyen füst színű átlátszó plexit ami természetesen eredeti gyári, de különböző szinekben kapható.
Ez egyébként az egyetlen gyári választható tzr50-re kiegészító 3 szinben.
kék-átlátszó, piros-átlátszó és füst (fekete) -átlátszó
Ha nem átlátszó fekete kell, vehetsz öntapadó tapétát vagy lefüjhatod feketére spray-al.
Illetve autós matricázzók tudnak ebben segíteni.
Képet légyszives!Köszi!