Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valamit adj még érte.. pl nsr125
Én megvenném csak aza gond hogy 350 em van több nincs ennyit ajánlok xD na,na,na?!?!?!? xDD
Vegye meg az enyém:P tip top!
zego04@gmail.com köszi tudom mennyi újonnan a szalonból rendelve
Szia. Előtte kérdezd meg nyugodtan máshol is hogy mennyi lenne, én ezt már megtettem. Írd meg az e-mail címedet és küldök oda árat és képet.
Hali!
Tudom nem reklámos fórum,de érdemes elgondolkozni!Profi sisakokat ennyiért?Igen!
Eladó vadi új Nitro N766VX sisakok!
Akciós ár:29900 helyett 19900-ért!
Az akció csak erre a pár darabra él!Ha elfogy nincs több!
Kivehető-mosható bélés,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,gyorszáras csat,fejtetőn integrált szellőző,orrvédő,bogárháló,sisakzsák,dobozában.
Elérhető még:
-Matt fehér:1 db XS-es
-Kék:1 db L-es
-Piros:1 db M-es és 1 db L-es
Kérdéseddel keress bátran!Postai utánvét megoldható!
20/974-1680
mennyi lenne 2 oldalidom? meg lehet fejidom is kéne
oké...email címemre elküldenéd a számod? zego04@gmail.com
Üdv!
Én tudok idomgarnitúrát! Ennél olcsóbban nem találsz! Írj...
Van 2 garnitura idom de info csak telefonon
Itt még akkora fúvókával, hogy fulladt bele a benzinbe. DE már király.:P
Ez az én motorom! Nem eladó XD
1 idomdarab van már csak.
Hello már elkelt.
Tzr 50 hez uj ill hasznalt alkatreszek eladok. ill javitas is vallalok. tőbb info www.kunhegyes-motors.fw.hu. 06703122035
Hello láttam egy régi hirdetésed idomokról...azok eladók?megvannak? külön is eladó?
tipushibái nem igen vannak? azért ezt vitatnám... lehet, hogy csak a korábbiakra jellemző, de a km óra jeladó meghibásodását, az önindító szörnyű hangját mindenképp megemlíteném...
Jó tudni milyen olajjal mentek vele.Az olajból meg a km lehet következtetni a motorra.
Egyébként típushibái nem igen vannak, ha jót fogsz ki és vigyázol rá, bárhova elvisz. Én voltam vele Balcsitól kezdve Tiszafüredig mindenfele, vezettem éjjel- nappal egyenesben és kanyarokban, és soha nem volt bajom vele. (csak meg kell szokni hogy hosszútávnál előzgetnek a kamionok, autók de ha lehasalsz rá simán viszi a 95-100-at)
Üdv!
Az enyém is eladó, de a tanácsok nem arra terelgetnek hogy ezt kell megvenni, de általában ezeket célszerű figyelembe venni.
1. Az ár. Ha van lóvétok, úgy kb 400 körül vennétek vagy fölötte, akkor szinte könnyű jót találni, kevés km-mel.
2. Műszaki tartalom. Nem mindig a külső a legfőbb szempont, mert én vásárlás előtt láttam több olyat ami újra volt gyönyörűen fényezve, aztán mikor az idom alá is néztünk, kiderült hogy ott nagy bajok vannak!
3. Km valóssága, ne legyen tuningolva, ne legyen 70-80-as henger, első motornak a gyári a tuti, hiszen nem tudhatod ki mit csinált vele, hogyan, milyen minőségben. A szó elszáll.
4. Az se baj ha szép! hiszen első mocinak mindenki valami gyönyörű tuti gépet szeretne, csak azt meg kell fizetni!
Sok szerencsét a vásárláshoz, tanuló mocinak ez az egyik legjobb az 50-esek között!
hello! barátnőm tervezi, hogy vesz egy tzr 50-est. 2004 utánit. valaki le tudná írni, hogy mire kell figyelni vásárlásnál, hogy milyen hibái lehetnek?
szegény mocit széthajtom... elmentünk ma két motorral egy kisebb 80km-es túrára...a másik motor egy 500-as CBF volt, szóval nem igazán engedhettem a fordulatot 8ezer alá... haver szerint helyenként 90 felett jött mögöttem... úgyhogy a 82-es úton pár helyen már döntögetni is lehetett... végülis jól bírta, csak tankolni kellett...sztem 4 liter fölé jött ki az átlagfogyi...
kölcsön fogaskrerékkel kipróbálnám...egyébként nem biztos, hogy ezért vennék újat.
Értem de azért szerinted egy próbát megér vagy nem éri meg kinlódni vele?