Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csinos lett a gyertyád...
Hát igen, elcsöppentem! :D
Sajna nem raktam bele nagyobb hőértékűt, hát ez eddig bírta!
Átmentem a szerelő barátomhoz, ő a műhelyből előkapott egy tarcsi ngk sportgyertyát, meghallgatta a gépet, majd áment mondott rá. A gyertyáról lepottyant darabot pedig kihalásztuk a kipuffból, szerencsére egyből odaköpte a lendület! :)
Tanulságos nap volt ez...
Üdv Tüzér tulajok!
Tombol hát végre a motoros szezon! Ezen felbuzdúlva, tegnap én is csaptam egy kis karikát (110 km) az új Hebo kipuffomat felavatva!
Nem mondom hogy túl jól sikerült...
Szépen bemelegítettem, ahogy kell, fokozatosan húztam, aztán jött a kanyargós szakasz és élveztem az új puffancsal járó változásokat. Ám de egy balos kanyarból kigyorsítva 5.-ben 9000 fölött száll el az erő, esik a f.szám , lassul a gép. Mondom nini. hiszen most tankoltam. Leállítom, pihi, aztán újra indít szépen ketyeg, go haza ezt kinyomozni. Fura volt hogy csak 5-6-ban produkálja ezt, ebből kiindulva karbi le, hátha vízcsepp van megint az úszóházban, végülis rég takarítottam. de semmi. Mondom no lássuk a gyertyát, hátha mond valamit a színe. Sajnos nem a színe volt árulkodó! :S
Nekem is 115-ös van benne és nincs semmi tuning a gépen.

Ezt akkor cserélik rendszerint eésőként, mikor a fojtásokat eltávolítják és ki milyen szerelő, mekkora méretűt talál a kezében. amit belerak (szaktudás elleshető a YAMAHA CITY-től ha még nem zártak be fasza végzett kontár szervizes munkáik miatt...).
Ők szakszervíz! de még milyen...
Akarom mondani jelző
Szerintem nem tévedsz Abban sincs csap ha jól rémlik...
Egyes gyursulási nagy motoroknál sincs üzemanyag szint jelző, csak csap állítás. Persze aki a robogóknál megszokta és olcso gépben benne van ilyen felmerül a kérdés miért nem teszik bele ilyenbe ami Yamamha tzr50 gyári áron akár a 3-4x-ese a robogónak. Az RS-ben sincs vlsszajelző csak csap, ha nem tévedek.
A tartalék állapotban 4 liter üzemanyag van a tankban amit a fogyasztásodnak megfelelően tudodhatod, (ha csak nem fogyaszt többet a géped,) hogy valamivel több mint 100 km-re elég onnantól.
Eladó! Pirelli MT75 100/80/17 5000FT
Bridgestone Battlax BT-012 Front 120/70/17 5000FT
Continetal Conti twist 130/70/17 8000FT
Keveset futotak. Ha kell igény szerint képet is küldök róla!
Hát igen... Azért én sem gondoltam volna, hogy egy ilyen árú motoból ilyet ki lehet hagyni
Hát amennyibe kerül...azt már igazán rakhattak volna bele.
Szevasztok!Esetleg ha valakit érdekelne van eladó hátsólámpám + indexem,másfél éves a cucc.Nekem már nincs szükségem rá.
Üdv.
Egy kérdés. Utólag a TZR-be nem lehet valami benzinjelzőt építeni? Nagyon zsákbamacska ez így, folyton csak találgatom a benzinszintet.
Köszi szépen mindenkinek a tanácsokat ja és viszem szerelőhőz és monta hogy vegyek bele 110-eset és akkor majd meglátjuk
Nem lehet így megmondani, minden motornál más, úgy ésszerű ahogy b_ricsi mondja
nekem 115-ös van a Vince mellett...
ne viccelj ezt látatlanban nem lehet megmondani, ez függ a motor alkatrészeitől, kopottságától, időjárástól is. Kezdetnek rakj bele 10%-al nagyobbat mint a gyári, aztán utána a gyertyakép alapján látni fogod hogy merre kell tovább menni.
Ha meg nem értesz hozzá akkor vidd el szakemberhez.
Sziasztok!Segítséget kérnék lehetőleg olyantól aki tövítől ,hegyíre ismeri a motor és abban szeretnék segítséget kérni hogy vettem a gyári hengerhez(AM-6ora)-egy LEOVINCE AM6 HAND MADE-t és hogy milyen fúvókát vegyek a karbiba(DEllorto PHBG 16)mert gyárilag ha jól tudom 85-ős van benne.Egy szónak is száz a vége az a lények hogy a leovince V6 hoz hanyas fúvóka kell hozzá?
sziasztok. nincs valakinek véletlenül eledó am6ra gyári szívócsonk. olyan kéne ami a tzr-be van ilyen gumis
írhattad volna előbb is...
Eladó! Pirelli MT75 100/80/17 5000FT
Bridgestone Battlax BT-012 Front 120/70/17 5000FT
Continetal Conti twist 130/70/17 8000FT
Keveset futotak. Ha kell igény szerint képet is küldök róla!
Kipufogó tartó konzol Yamaha TZR-hez eladó valakinek ?( nem gyári)
az meg a másik...
Ez azért már tényleg dúrva. Nézzétek meg!