vannak még kisebb hiányosságai a motornak.. amúgy meg nem vagyok ilyen versenyezzünk típus csak poénból írtam. igazából azt csinálja a gép hogy megyek vele 4-5000es fordulaton behúzom a kuplungot és olyan mintha még mindig húznám a gázt, vagyis nehez esik vissza a fordulat. pörgetni nemigazán van szívem mer most volt blokk felujítás azóta összvissz 70km van a blokkba. kibaszott karburátorral nemtudok mit kezdeni faszom
sziasztok lenne egy szakmai kérdésem. motorom nem pörög fel rendesen és menet közben igen erőlködik. a gyertya full fekete szóval sztem sok benzint kap. hogy tudnák visszavenni belőle? kisebb fúvóka esetleg a tűn állítsak? amúgy 80as henger 21es karbi 80as fúvóka
Konkrétan ez az a kipuf, ha jóllátom a képen van hozzá ez az, gondolom fúvóka,úszó ilyesmi, Arra lennék kíváncsi hogy aki nem boltba vett rá rezót, úgy mint én, azok meg tudták-e oldani ezek a cuccok nélkül hogy minden klappoljon. persze fúvókát még szerzek, de abból is jó lenne tudni hogy mekkorát...
Köszi a válaszokat tényleg, de ennél kicsit többre lenne szükségem. Ez a Hebo már fennt volt egy gépen, a kipuban már nincs fojtás. A karbimban már hatalmas főfúvóka van (110-es), lehet az a baj nem tom. Ezért lenne jó ha valaki azt írná le, pontosan mit változtattak és szám szerint mit mekkorára, mert akkor nem kellene napokat próbálkoznom, hamar kiszűrhetném a problemo forrását. Valaki írjon ha tud, nagyon megköszönném!
az új sportkipukba elvileg van valahol folytás amit ki kell belőle ütni és csak úgy lesz jó. aszem ott ahol a hengerbe csatlakozik, de nem biztos. ja meg utánna át kell karburálni a gépet
A kételkedők még biztos nem hallottak a Metrakit Prorace II. röl ami alapból 28 le ha ismernétek ezeket a cuccokat nem lennétek megdöbbenve 20 lóerőn pfffö!
Bár lehet, hogy neked utaltam?(mintha nem lennék teljesen egyben szellemileg:)
Jó kösz, jön, amikor jön.
chuckyoooo@gmail.com
-főtengely (3000km)
-hengerszett (3000km)
-sötét hátsólámpa,gyári indexek
-szívató bovden
-60 hátsólánckerék
-olaj tartály
-egyedi üléspúp
2007 motorból lettek kibontva minden alkatrész kitűnő állapotú
kérésre küldök képet érdeklődni e-mailben kokany.szabi@hotmail.com
üdv: Dani
mert a te tök gyári motorod jobb 14/47-tel nem?