1800-ra, ha jól emlékszem... de inkább egy kicsit nagyobbra kellene, mert 2km/h-t lefelé csal...
ehhez az IGO-hoz nem nagyon találtam semmi frissítést, csak egyet, de az csak a progit frissítette, a térképet nem...nem is foglakoztam vele. Nem vettem észre, hogy ilyen térkép forgatásokat produkálna...eddig teljesen jól használhat, leszámítva, hogy a teló túlmelegszik...elég nagy az erőforrásigénye az IGO-nak.
Neked is csak 3D-ben forgatjabe a menetirány szerint a térképet? (nyíl mindig előre mutat és a térkép vergődik hozzá.
2D-ben pedig a térkép áll, és ezért néha zavaró, hogy jobbra helyett balt mutat, mert szemből mutatja... Am. utálok 3D-ben menni vele, de csak így mutatja nekem rendesen mikor merre van az arra...
Tudsz olyat ahol térképfrissítést és igo 8-hoz SW-t lehet letőlteni? (pl. torrent) nekem a tavalyi a "legújabb" rajta még. 1x volt frissítve. a TMC-nek van már értelme itthon? Működik ez a rendszer,vagy még csak külföldön használható valamire javarészt...?
Bringás km órát milyen kerékút méretszám alapján állítottátok be?
én is raktam fel egy bicikli órát...jó az...különösebben nem költenék erre a motorra. sikerült majdnem pontosra beállítani. 2km/h-val mutat kevesebbet a gps-nél. így sikerült kihozni belőle 87km/h-t (89 gps szerint). Sztem egy 33000km-es gyári 50-es motortól, a közel 90 kilóm alatt nem is rossz. Egyébként Samsung Omniával mértem...IGO 8 szoftverrel...sztem az elég pontos.
Ha nagyon érdekel ez egy igo térképsoftwarel működő, maga készülék kb 30 ezer FT-os, WayteQ készülék Autós gps, nagy kijelzős. legalábis nekem ennyibe került, de boltba jóval több volt. Majdnem duplája...+ a 43 ország EU térképek...
Nagyszerű! És milyen GPS? Mert azoknak is van pontossága. És vélhetően az egyszerűeknek nagyobb a hibája.
De tudom 85-90 teljesen normális egy kis TZR-től gyárilag. Sőt, ez a 96 is reális.
60 km után 80-85-el közlekedsz vele? Kühüm háát ezt nem nevezném bejáratós tempónak egy 80-asnál... Egy 125-ösnél igen, de 80-asnak szerintem 50-60 a max az első 4-500 km-en tartósan... Azt is csak ha könnyen viszi.
Először is kéne bele magasabb hőértékű gyertya, aztán bejáratni szakszerűen 800-1000 km, és utána nézni, hogy rendesen működik-e.
Amúgy a 90 km/h nem olyan rossz egy 80-as utcai motortól, még ha sokan 130-at emlegetnek is...
Jogos a kérdés brisk volt csak elírtam:P /bocsi
Am 60km-t mentem vele azóta és nem hajtom max 80-85km/h.
Am az volt a gond, vettem bele egy NGK BR10EG gyertyát ami sportgyertya és azóta nincs baj vele (kopkopkop)
Az nem Brisk véletlenül?
Egyébként nem hinném, hogy az megfelelő hőértékű... Bár lehet.
Egyébként mennyi km is van a motorban felújítás óta? Friss motort nem illik hajtani. Hátha megszorul..
Aaaaj :(
Nem lesz Turbokit.... Nem lehet beszerezni, csak Hollandiából, onnan meg félek megrendelni... bekérdeztem Yamaháékat, most kiderítik miket lehet beszerezni itthonról.
Milyen motorolajat használsz? teljesitményszintje: JASO F?
a ?- et helyettesítsd be arra amit te használsz. Flakon hátulján megtalálod. (ne a neten nézd, mert sokan elírják, főleg az olajshop.hu-ban. Azt írd meg ami a flakonra van írva.)
Nekem is visszaszabályozott a motor, mikor jobb olajat tettem bele semmi gond nem volt, utána csutkán ment, megsem állt hazáig :D
ez volt azthiszem 30 cm
a kör kerülete = 2R*pí
60*3.14 így jött ki végülis