na az nekem nagyon megy...rendszeresen felbőgetem olyankor mert nem veszi be elsőre...
hogyan szoktatok ilyenkor váltani? a 6.-at duplán, vagy egyszerűen csak erősebben?
Császtok tzr-esek. Had érdeklődjek már afelől hogy most kapott új dugót... a tzr-em és a gyertyát is kicseréltem de egy "risk" márkájút tettem bele és a motor 6.-ba olyan 90km/h körül elveszti az erőt a fordulatom esik és majdcsak 2-3.-ig visszakell váltani hogy "erőrekapjon" szerintetek befojásolja a gyertya? Vagy mi lehet a baj?
(80ccm-es)
Eleinte nekem is kidobálta... alapszabály: a váltóval határozottan kell bánni, TZRnél jellemzően van egy üres 5 és 6 között amit simán meg lehet találni
Üdv!
szerintetek ha nehezen veszi a TZR-em a 6.-at, vagy kidobálja belőle, akkor mi lehet a baj?
csak a használjak roilgold-ot válasszal kíméljetek...
valami 5let esetleg? lehet meg kéne tanulnom váltani...
Segítségeteket szeretném kérni!
Kicsit egyenesbejöttem, és lesz pénz Arrowra. Nos: a kérdésem:
Mekkora fúvókák kellenek bele? A fogyasztás igazából nem érdekel, csak menjen, meg ne szoruljon meg.
Azt találtam ki elmegyek Pinkékhez, megrendelem a rendszert(valaki nem tudja menyibe kerül?), aztán az egyik Yamahaszervízben dolgozó sráchoz viszem majd el hogy lőjje be a karbit rendesen(maszekban kap zsebbe pénzt)
Előre is köszönöm segítségeteket
Sziasztok!TZR50esre való vágott slick gumi eladó!A közepe szinte új,és frissen vágott.A legszéle kopottabb (ott használták általában ) de utcára meg még pályára is jó.irányár 25ezer ft.(per pár természetesen)
honnan ismered? hova valósi vagy?
hogyan szoktatok ilyenkor váltani? a 6.-at duplán, vagy egyszerűen csak erősebben?
Keresek TZR50-hez / 5WX 03-tól/ jobb hasidomot!
Köszönöm előre is!
(80ccm-es)
szerintetek ha nehezen veszi a TZR-em a 6.-at, vagy kidobálja belőle, akkor mi lehet a baj?
csak a használjak roilgold-ot válasszal kíméljetek...
valami 5let esetleg? lehet meg kéne tanulnom váltani...
Aki keres, talál:D
Már csak a gyári fúvókák mérete a léyneg, RoilGoldban bízom, hogytudja
Kicsit egyenesbejöttem, és lesz pénz Arrowra. Nos: a kérdésem:
Mekkora fúvókák kellenek bele? A fogyasztás igazából nem érdekel, csak menjen, meg ne szoruljon meg.
Azt találtam ki elmegyek Pinkékhez, megrendelem a rendszert(valaki nem tudja menyibe kerül?), aztán az egyik Yamahaszervízben dolgozó sráchoz viszem majd el hogy lőjje be a karbit rendesen(maszekban kap zsebbe pénzt)
Előre is köszönöm segítségeteket
naon fog hiányozni Balázs meg Jani hülyesége
http://hallgatokaradioert.com/...
NE HAGYJUK, HOGY MEGSZŰNJÖN A SLÁGER RÁDIÓ!
HA NEM ÉRTESSZ EGYET A DÖNNTÉSSEL ÍRD ALÁ!