Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dellorto PHBN 16NS/1 (gyári TZR50 karbi) Mekkora a gyári fúvóka? Fontos lenne köszöntemmm:D
Határozottan bánj vele :)
honnan ismered? hova valósi vagy?
mondjuk most egy ideig úgyis mind1...elraktam télire...
na az nekem nagyon megy...rendszeresen felbőgetem olyankor mert nem veszi be elsőre...
hogyan szoktatok ilyenkor váltani? a 6.-at duplán, vagy egyszerűen csak erősebben?
ha Ádám, akkor igen...
hát jó de azok alapján ahogy azon az úton mentél neked vagy nincs gerincoszlopod vagy hajó futómű volt az NS1be
Sziasztok!

Keresek TZR50-hez / 5WX 03-tól/ jobb hasidomot!

Köszönöm előre is!
Vegyél bele nagyobb hőértékű gyertyát, a derbim ezt csinálta mikor elégette a "szálat" a gyertyában
Császtok tzr-esek. Had érdeklődjek már afelől hogy most kapott új dugót... a tzr-em és a gyertyát is kicseréltem de egy "risk" márkájút tettem bele és a motor 6.-ba olyan 90km/h körül elveszti az erőt a fordulatom esik és majdcsak 2-3.-ig visszakell váltani hogy "erőrekapjon" szerintetek befojásolja a gyertya? Vagy mi lehet a baj?
(80ccm-es)
Eleinte nekem is kidobálta... alapszabály: a váltóval határozottan kell bánni, TZRnél jellemzően van egy üres 5 és 6 között amit simán meg lehet találni
Nekem a honda ns1el soha az életbe nem volt ilyen bajom tzr
nekem hidegbe (13fok alatt) a másodikat dobálta ki...de az nem volt annyira zavaró:)Úgy váltottam hogy 1-2-2-3-4-5-6 XD
semmilyent.nem tesz neki jót.
Van, ismered?
van egy 25-26 körüli bátyád?
Üdv!
szerintetek ha nehezen veszi a TZR-em a 6.-at, vagy kidobálja belőle, akkor mi lehet a baj?
csak a használjak roilgold-ot válasszal kíméljetek...
valami 5let esetleg? lehet meg kéne tanulnom váltani...
Ha minden gát szakad, és mindenképp akarsz bele, én a "piros" Stage6-ot venném. de jobb ha marad a gyári, szvsz
sziasztok...segítséget kérnék.Nem tudom eldönteni milyen sporlégszűrőt vegyek a yamaha tzr 50-embe:S... ha vkinek van ötlete írjon.előre is köszi:D
17.5€.
Aki keres, talál:D
Már csak a gyári fúvókák mérete a léyneg, RoilGoldban bízom, hogytudja
Hollandiából vajon egy Turbokit GP 50 CC rendszert (162.5euro) mennyiért szállítanak be nekem?
Segítségeteket szeretném kérni!
Kicsit egyenesbejöttem, és lesz pénz Arrowra. Nos: a kérdésem:
Mekkora fúvókák kellenek bele? A fogyasztás igazából nem érdekel, csak menjen, meg ne szoruljon meg.
Azt találtam ki elmegyek Pinkékhez, megrendelem a rendszert(valaki nem tudja menyibe kerül?), aztán az egyik Yamahaszervízben dolgozó sráchoz viszem majd el hogy lőjje be a karbit rendesen(maszekban kap zsebbe pénzt)
Előre is köszönöm segítségeteket
én csütörtök (?) este még 3860.ként írtam alá...már 52ezren vagyunk
Sziasztok!TZR50esre való vágott slick gumi eladó!A közepe szinte új,és frissen vágott.A legszéle kopottabb (ott használták általában ) de utcára meg még pályára is jó.irányár 25ezer ft.(per pár természetesen)
én csak a danubiust sajnálom azt is csak a pírítós miatt .
naon fog hiányozni Balázs meg Jani hülyesége
pici off:
http://hallgatokaradioert.com/...
NE HAGYJUK, HOGY MEGSZŰNJÖN A SLÁGER RÁDIÓ!
HA NEM ÉRTESSZ EGYET A DÖNNTÉSSEL ÍRD ALÁ!