Am az legg ujabb RS-t az már derbi blokos egyik haveromnak az vna és 8000-nél megált neki és nem is nyeste neki am nekem a tzr-jöt be ezért nem vettem rs-t de kinek mi tetszik nekem full gyári és most van nekem benne 8100 és még semmi baja!
AM6 blokk. szinte semmiben nem különböznek, RSnek komolyabb a futóműve... nézd meg a TZRt... Yamaha Spain van enyémen :)
Ez kábé olyan mint Derbi Senda értékeléshez valaki írta, hogy Aprilia MXet kell venni mert az jobb!444négy... gratula....
Amúgy meg, tuningolt gépnél előfordulnak hibák, Zsolti ettől nem szar a tzr, esetleg a te NEM GYÁRI(sőt) TZR-ednek vannak hibái (bőven) de ettől nem a típus szar
nem akarlak elkeseríteni de ezek az új tzr-ek mind olasz motorok...
Minarelli Am blokkal szerelve (mint az rs-ek). Talán 1-2 éve nem minarellit tesznek bele, de nem tudom pontosan megmondani, már nem igazán olvasgatok a tzr után.
Mert az Rs 50-az jó!dehhhhhhh lehet hogy többet megy az rs de a hozogatot deneki rendesen akkor 8 ezernél beáll én nem is néztem aprliliát és most megmondom hogy OLASZ motor az én portámra 100% hogy nme fog jönni ennyi és lécci ne TZR fórumon fikázzad hanem másikon kösz!
csövi! én erről csak annyit tudok mondani h nekem ott a műszerfal mögött szét volt vágva... összekötöttük nem lett se jobb se rosszabb és megint elválasztottuk, ugyan az az eredmény, felhívtuk a debreceni szervízt és azt mondta a palika h nem ott kell elvágni hanem valahol máshol h pontosan hol nem tudom... keress rá az elérhetőségre hívd fel őket majd ők eligazítanak.
Hellosztok segítséget szeretnék abban kérni hogy a kilométerórába amibe megy be egy csómó kábel ha elvágom a rózsaszinüt akkor tényleg 80-nál többet mutat am 2008-as a tzr-50-esem lécci irjatok vissza most köszi!:)
http://sportmotor.hu/motoros_k...