Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

*erőre xD
má nicns :D , valszeg valmai dugulás volt benne, de most hogy kicsit jobban megpörgettem , má kezd előre kapni ismét :D
Am az legg ujabb RS-t az már derbi blokos egyik haveromnak az vna és 8000-nél megált neki és nem is nyeste neki am nekem a tzr-jöt be ezért nem vettem rs-t de kinek mi tetszik nekem full gyári és most van nekem benne 8100 és még semmi baja!
AM6 blokk. szinte semmiben nem különböznek, RSnek komolyabb a futóműve... nézd meg a TZRt... Yamaha Spain van enyémen :)
Ez kábé olyan mint Derbi Senda értékeléshez valaki írta, hogy Aprilia MXet kell venni mert az jobb!444négy... gratula....

Amúgy meg, tuningolt gépnél előfordulnak hibák, Zsolti ettől nem szar a tzr, esetleg a te NEM GYÁRI(sőt) TZR-ednek vannak hibái (bőven) de ettől nem a típus szar
ha egy fos motorod van miért nem adod el?
ez mekkora, asse tod mit beszélsz xD
am meg tzr-t ne tzz forumon fikázzak!? wtf? XD
akor hol a picsába ha nem itt ?xD
nem akarlak elkeseríteni de ezek az új tzr-ek mind olasz motorok...
Minarelli Am blokkal szerelve (mint az rs-ek). Talán 1-2 éve nem minarellit tesznek bele, de nem tudom pontosan megmondani, már nem igazán olvasgatok a tzr után.
Mert az Rs 50-az jó!dehhhhhhh lehet hogy többet megy az rs de a hozogatot deneki rendesen akkor 8 ezernél beáll én nem is néztem aprliliát és most megmondom hogy OLASZ motor az én portámra 100% hogy nme fog jönni ennyi és lécci ne TZR fórumon fikázzad hanem másikon kösz!
Most épp mi bajod vele?
dehogy bonyolult, csak egy nagy rakás szar
nm. elég furi nekem nem lett jobb tőle... bonyolult motor ez a tzr
Nagyon szépen köszi de nem kellet mert elvágtam leszigetteltem hogy ne érjen össze és 95-a vége:) ja és full gyári a gépem:)amugy köszi szépen!:)
06 52 / 532-555 és már hívhatod is
Helló ha megtudnád adni az elérhetőségüket meg köszöném,előre is köszi!:)
csövi! én erről csak annyit tudok mondani h nekem ott a műszerfal mögött szét volt vágva... összekötöttük nem lett se jobb se rosszabb és megint elválasztottuk, ugyan az az eredmény, felhívtuk a debreceni szervízt és azt mondta a palika h nem ott kell elvágni hanem valahol máshol h pontosan hol nem tudom... keress rá az elérhetőségre hívd fel őket majd ők eligazítanak.
Hellosztok segítséget szeretnék abban kérni hogy a kilométerórába amibe megy be egy csómó kábel ha elvágom a rózsaszinüt akkor tényleg 80-nál többet mutat am 2008-as a tzr-50-esem lécci irjatok vissza most köszi!:)
Sziasztok!
Ki tudná Benimoto elérhetőségét megadni? , mert itt nem válaszol.
Fontos lenne! Köszi!
Okéééés ha ez így nektek sok, akkor felfogtam, bocsi még1 :)
hát a poént értjük de egyetértek az előttem szólóval egyszer már írtad h fartúrók akkor nem írtam rá semmit de már tényleg csavarhatnál vissza
a poént meg tessék érteni... ha nem tetszett, akkor bocs...
peace
Én kérek elnézést, felettéb magasfokú és fokozhatatlan illetve elfogadhatatlan viselkedésemért urak...
sztem maradj csöndbe mert ha rajta lesz a fehér led és az idomon a rács kikerül téged keresztbe hosszába!
Milyen duma ez h "makik", meg "fartúrók"? Kicsit sokat engedsz meg magadnak, nem gondolod?