Hello tudatlan vagyok és még simsonom van de lassan le szertném cserélni. Valaki meg tudná mondani mennyi a végsebessége a TZR50-nek és hogy valós az, hogy 3 LE, mert a gyári prospektusban ez van. Ezek azért érdekelnek, hogy más motorokkal össze tudjam hasonlítani.
Hello mindenkinek vannak eladó alkatrészeim Tzr-hez karbi, légszűrő,kipuf,henger,kuplung lamella csak ezek vannak!Itt elérhető vagyok jeneigyula@hotmail.com
Én majd beméretem lehet a motoromat, mit tud, mert érdekel, hogy csak áttétel cserével mit lehet még kihozni belőle.
Illetve érdekelaz is, hogy megmarad 50-nek és mennyit lehet kihúzni belőle egyéb átalakításokkal. Ami már esetleg tuningnak számítana, de még 50-es maradna.
Beméréesi díj 10000 Ft.
Aki nem érti miért írom, az nézze meg regadatom webcímét és járja körbe részletesen azt a weboldalt.
nemrég fennt volt egy 2008 áprilisi 3ezer km-es TZR...fehér-piros...350-re tartották... két napig volt fennt a hirdetés, mikor hívni akartam, addigra elvitték...
Ez a kérdés most komoly?
nekem gyanus:
ugyan az a kép teljesen más kiírás (pl más helyen, és más évjárat)
280-ér már csak az idomok miatt is megéri és a többi cuccot ha eladod róla mint bontott, akkor már csak jól jártál.
persze meg kéne nézni valóban sértetlenek-e az idomok, és nem javitott ami le van vényezve. meg hogy még aktuális-e
Hogy még aktuális-e mindkét hirdetés.
hogyan tudnám magasabbra állítani az alapjáratot? nagyon alacsony... 1200 körüli...
Illetve érdekelaz is, hogy megmarad 50-nek és mennyit lehet kihúzni belőle egyéb átalakításokkal. Ami már esetleg tuningnak számítana, de még 50-es maradna.
Beméréesi díj 10000 Ft.
Aki nem érti miért írom, az nézze meg regadatom webcímét és járja körbe részletesen azt a weboldalt.
akit érdekel írjon msn-en.
nekem gyanus:
ugyan az a kép teljesen más kiírás (pl más helyen, és más évjárat)
280-ér már csak az idomok miatt is megéri és a többi cuccot ha eladod róla mint bontott, akkor már csak jól jártál.
persze meg kéne nézni valóban sértetlenek-e az idomok, és nem javitott ami le van vényezve. meg hogy még aktuális-e
Hogy még aktuális-e mindkét hirdetés.
amúgy lehet...ha nincs benne túlsok km.... bár ha nem írja ki lehet h sok van benne
srácok haverom megválna az üléspúpjától, akit érdekel írjon neki. jó cucc:)
és ha véletlenül enm tudnád eladni egybe,akkor mennyi lenne annak a bal alsó kicsinek az ára?
a bal alsó 50ezer ?
zsír ujonnan olcsobban kapom..
látam van eladó idom készleted .
a bal alsó külön nem eladó?