Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Télen lesz Arrow makik
Asszem fejet lehet majd hajtani a gép előtt
Fehér fordulatszámmérő led lesz bent
idomok be lesznek rácsozva de ez még titok

Tegnap is olyat motoroltam, azthittem meghaltam és a mennyorsázgba jutottam fartúrók
Egyre jobban élvezem a gépet, főleg városban meg kanyargálás közben.. .egyenesben elalszok de segáz

Nagyon komolyan jó erőben van a gép.

APROPÓ ARROW: Akinek van rendszere, akármilyen, milyen foirdulattól harap a gép? alatta mennyire hurka?
Tegnap megint kék TzR Dunakeszin! Jelentkezzen már a tulaja!
hali! van egy bontott tzr 50-em 93-as évjáratú, blokk,váz,karbi és még sok dolog még megvan ( 18-as micuni karbi melegitéssel) ha valakit érdekel akkor vegyen fel msnre : zoli_csaba@freemail.hu
94es TZR cuccok eladók, azok hiányoznak, amik az előttem lévő hozzászólásban vannak. Komplett motor lett szétbontva, sok dolog van még.
94'-es Yamaha TZR 50 Első teleszkóp pár,és 2db felni gumival eladó.(tárcsák nélkül,fogaskerék és meghajtással együtt)
juteszembe egyszer elém is kijöttek mikor gyorsultunk TZRekkel...csunya volt nagyon de satu és be bence (motogp) mögé.Jól lereagálta ő is meg szerencsére én is meg hatalmas nagy mákunk volt.
jah, csak nekem sok ok miatt nem volt időm rájdolni ;)
ha minden úgy alakult volna ahogy szeretném már bőven 8000+ lenne hidd el
nekem 5700 körül:P:P
és vagy egy hete nem moccoztam...:(
jah és neked hamarabb lett meg az 1000-res szerviz...:PxDxD
meg nemaz ha nagyon teletöltöd a tankot,akk a nincs elég tágulási hely és a gázok rosz dolgokat tehetnek,meg menet közben a kis szellőzőn csöpög kifele a benzin...
még annyi a mérésekhez, hogy a csap elforgatása 10L benya elfogyása után tartalék és nem 2.2 liter a tartalék mint azt a könyv írja.
Én is addig szoktam egyébként.:D
Jó van, csak kiváncsi voltam hogy mi a helyzet a menzin kút hogyan mér.
Amúgy meg a benya nekem ne akarjon 3 dl-t tágúlni, mert adokneki akkorát hogy arébb kódul...
Legyen neki elég 1 dl hely is. Aki a kicsit nem becsüli.....:D
Én a szűkület elejéig szoktam tankolni...
Apropó: megvan az 5000km :)
Egyes VW konszern autóknál +10litert rálehet még nyomni a gyári adatokon felül.Amúgy ha csurig töltöd a tankot az nem biztonságos,mert ha napon hagyod a gépet akkor elkezd párologni a nyál benne....stbstb...
Érdekes eredményre jutottam miután lemértem a tankba mennyi folyadék fér.
A YAMAHA adatoknak nem lehet hinni. a tank teljes befogadó mérete 13.8 liter ?
A lemért mennyiség ami belefér a tankba 14.1 liter, vagyis a benzinkútnál az a 14.11 liter ami 1 szádad literrel több mint amit mértem = 10 ml elhanyagolható.
Annál a benzinkútnál jól mértek.
avagyte xD
viccesfasz de nekem 13literes a tankom
*tankja XD
teljesen egyszerű az rs-nek nagyobb a tanka ;)
akkor valaki azt mondja meg nekem hogy én hogy tudtam 15litert tankolni a mol-on az rs-embe, és pont tartalékra kellett tennem a benzinkút elött 200m-rel
Mégis, hogy lenne hihető mikor 13.8 a telitank, és a kút meg 3dl-el többet számol? az 30 km az én esetemben. Azért az nem mindegy ám.
13.8-as tankba nem férhet bele 14.11 liter egyszerű matek. Ez egyáltalán nem hihető. ki kellett volna folynia valahol de nem folyt sehol mellé.
Eddig mikor teli tankoltam mindig a legtött az 13.6 liter volt tankoláskor. Nem értem el a 13,8-at. De ez a 14.11 az sok.
így is kurva sokat kaszálnak az üzemanyagokon ne csaljanak már plusz-ba főleg az én pénzemre... Itt az egy fél kiló kenyér ára...
egy tábla töltött 100g -os csoki is kijön melőle.
példa:Anyumnak volt egy thaliája (1.5 dci),magyar gázolajjal 5körül fogyasztott vegyesen.(4,5-5között).Mentünk németbe,kifogyott a nafta eléggé,szal szinte csak német cucc került bele.Német autópálya...had ne részletezzem.Fogyasztás?4.1...(160-180közt/óraszerin
t)
a Mol benzin fos.14,11re azé én a helyedben nem balhéznék,teljesen hihető.
Na igen aztán pedig minden más cég superül túladagolja pl vizzel meg egyéb adalékokkal. Azért szarabb mint külföldön.
csak ugye a mol szállítja mindenhova a benzint kivéve a lukoil meg az omw