Télen lesz Arrow makik
Asszem fejet lehet majd hajtani a gép előtt
Fehér fordulatszámmérő led lesz bent
idomok be lesznek rácsozva de ez még titok
Tegnap is olyat motoroltam, azthittem meghaltam és a mennyorsázgba jutottam fartúrók
Egyre jobban élvezem a gépet, főleg városban meg kanyargálás közben.. .egyenesben elalszok de segáz
Nagyon komolyan jó erőben van a gép.
APROPÓ ARROW: Akinek van rendszere, akármilyen, milyen foirdulattól harap a gép? alatta mennyire hurka?
hali! van egy bontott tzr 50-em 93-as évjáratú, blokk,váz,karbi és még sok dolog még megvan ( 18-as micuni karbi melegitéssel) ha valakit érdekel akkor vegyen fel msnre : zoli_csaba@freemail.hu
juteszembe egyszer elém is kijöttek mikor gyorsultunk TZRekkel...csunya volt nagyon de satu és be bence (motogp) mögé.Jól lereagálta ő is meg szerencsére én is meg hatalmas nagy mákunk volt.
meg nemaz ha nagyon teletöltöd a tankot,akk a nincs elég tágulási hely és a gázok rosz dolgokat tehetnek,meg menet közben a kis szellőzőn csöpög kifele a benzin...
Jó van, csak kiváncsi voltam hogy mi a helyzet a menzin kút hogyan mér.
Amúgy meg a benya nekem ne akarjon 3 dl-t tágúlni, mert adokneki akkorát hogy arébb kódul...
Legyen neki elég 1 dl hely is. Aki a kicsit nem becsüli.....:D
Egyes VW konszern autóknál +10litert rálehet még nyomni a gyári adatokon felül.Amúgy ha csurig töltöd a tankot az nem biztonságos,mert ha napon hagyod a gépet akkor elkezd párologni a nyál benne....stbstb...
Érdekes eredményre jutottam miután lemértem a tankba mennyi folyadék fér.
A YAMAHA adatoknak nem lehet hinni. a tank teljes befogadó mérete 13.8 liter ?
A lemért mennyiség ami belefér a tankba 14.1 liter, vagyis a benzinkútnál az a 14.11 liter ami 1 szádad literrel több mint amit mértem = 10 ml elhanyagolható.
Annál a benzinkútnál jól mértek.
akkor valaki azt mondja meg nekem hogy én hogy tudtam 15litert tankolni a mol-on az rs-embe, és pont tartalékra kellett tennem a benzinkút elött 200m-rel
Mégis, hogy lenne hihető mikor 13.8 a telitank, és a kút meg 3dl-el többet számol? az 30 km az én esetemben. Azért az nem mindegy ám.
13.8-as tankba nem férhet bele 14.11 liter egyszerű matek. Ez egyáltalán nem hihető. ki kellett volna folynia valahol de nem folyt sehol mellé.
Eddig mikor teli tankoltam mindig a legtött az 13.6 liter volt tankoláskor. Nem értem el a 13,8-at. De ez a 14.11 az sok.
így is kurva sokat kaszálnak az üzemanyagokon ne csaljanak már plusz-ba főleg az én pénzemre... Itt az egy fél kiló kenyér ára...
egy tábla töltött 100g -os csoki is kijön melőle.
példa:Anyumnak volt egy thaliája (1.5 dci),magyar gázolajjal 5körül fogyasztott vegyesen.(4,5-5között).Mentünk németbe,kifogyott a nafta eléggé,szal szinte csak német cucc került bele.Német autópálya...had ne részletezzem.Fogyasztás?4.1...(160-180közt/óraszerin
t)
Asszem fejet lehet majd hajtani a gép előtt
Fehér fordulatszámmérő led lesz bent
idomok be lesznek rácsozva de ez még titok
Tegnap is olyat motoroltam, azthittem meghaltam és a mennyorsázgba jutottam fartúrók
Egyre jobban élvezem a gépet, főleg városban meg kanyargálás közben.. .egyenesben elalszok de segáz
Nagyon komolyan jó erőben van a gép.
APROPÓ ARROW: Akinek van rendszere, akármilyen, milyen foirdulattól harap a gép? alatta mennyire hurka?