Nem lehet, hogy olcsóbban járnál egy másik gépet vennél?
Lehet jövőre úgyis eladtad volna, így meg akkor felesleges rá költeni, mivel többe kerülne mint amit kapnál érte. Szerintem amit lehet add el róla. És ami pénz bejön veszel egy másik gépet ami nem ilyen költségvetésű... új gyári alkatrészekként a motort megvenni már egy gyári 1000-est lehetne venni összerakottan belőle...(a yamaha új alkatrészek kurvára nem megfizethető árakon vannak) használj valami utángyártottat ami új és kompatibilis. Azok áraik kb 3x olcsóbbak mint a gyári.
karbi sajnos már elkelt viszont ha válasz gombal írtál volna nekem akkor tiéd lett volna elvileg rámegy az én kipum de van egy ismerősmöm aki ha minden igaz msot fog felrakni egy rs-ről levett kiput tzr-re
Nah hogy mi is történt? Versenyeztem egy gyerekkel akinek rs e van és elém szépen kijött egy öregasszony kocsival (bokor mögül) én meg szépen bele száltam a bal első kerekébe és elment a villa a váz a karbinak a szívó csonkja letört karbi kitört belölle az ülésem meg kettétört meg szétszakadt röviden ennyi jah és 1 burkolat sem úszta meg csak a hátsó lámpa :D
A kipufogóból ereszd le az olajat van alul a tompítón egy csavar azt csavard ki. Majd ha kifolyt az olaj csavard vissza. (gyári kipuknál: Yamaha TZR 50 / MBK X-POWER, 2003-tól)
Lehet jövőre úgyis eladtad volna, így meg akkor felesleges rá költeni, mivel többe kerülne mint amit kapnál érte. Szerintem amit lehet add el róla. És ami pénz bejön veszel egy másik gépet ami nem ilyen költségvetésű... új gyári alkatrészekként a motort megvenni már egy gyári 1000-est lehetne venni összerakottan belőle...(a yamaha új alkatrészek kurvára nem megfizethető árakon vannak) használj valami utángyártottat ami új és kompatibilis. Azok áraik kb 3x olcsóbbak mint a gyári.
am jól megszoptad
Van 1 gyári eladó karburátorom!