Motor matricák készítését vállalok!( Egyedi igények szerint is) Viszonylag Olcsón !érdeklődni lehet emailen és msn-en is egyaránt.
email: gabee1204@freemail.hu
msn: ugyan az
rendőrök miatt nyugodtan tehetsz bele 80-as hengert, mert nem látszik az idom miatt, azt meg nem szedetheti le. Ha meg rákérdez a vázszámra kidobja neki hogy tzr 50.
sztem jobb is hogy nem akarsz 80 ast,mert ennek a blokkja egyszerűen nem arra van tervezve hogy azt is bírja hosszú távon.
egy fasza kipuffal sokkra tucc menni, hallottam már 1,5 le teljesítménynövekedést is velük. a karbiból meg ha a folytást kiveszed az elég oda. rosszul beálíltva képes egy csomót enni és közbe meg nem megy. gondold meg jól mit szeretnél. nekem féléve van meg de még most is csak gondolkodom a tuningon...
Ja, és Grat hozzá!
80-as hengert nem szeretnék bele, nem szeretnék rettegni a rendőrökről.. Csak azt szeretném, hogy valamivel jobban gyorsuljon.. Azt hallottam, hogy nagyobb henger nélkül is sokat ki lehet hozni a TZR-ekből.
Milyen kipufogót ajánlatok rá?
Én YASUNI HMR2 és LEOVINCE V6 között gondolkodom..
Áttételből melyiket érdemes venni ha jobb gyorsulást szeretnénk?
grat!
én még áttételt cserélnék rajta, de Te tudod hogy mit szeretnél, hogy jobban gyorsuljon, vagy hogy többet menjen végre. Mondjuk anno én egy 80as hengert belevágtam, és nem is volt semmi baja, csak okosan be kell állítani, és jól bejáratni, nagyon nagy élvezetet nyújt egy nagyobb henger. internetes áruházakat nagyon nem találsz, szvsz járd körbe a helyi motoros üzleteket, egyet biztos találsz ahol segítenek ;)
Na mostmár TZR tulajdonos vagyok én is..
Nagyon jól megy, élmény vele motorozni.. Mondjuk most elég hideg volt, majd lefagyott a tököm..
Lassacskán tuningolni szeretném..
Ebben szeretném segítségeteket kérni!
Nem nagyon értek az ilyen gépek tuningolásához.
A hengert szeretném hagyni gyárin, sportkipufogót szeretnék rá, nagyobb fúvókákat, és egy nagyobb karbit talán..
Még mit lenne rá érdemes venni, úgy hogy marad a gyári henger?
Van valami internete áruház ahol tudok nézelődni?
pontosan... én is így vagyok evvel... enyémér örülnék ha most kapnék érte kb. 200-250et... tavaly áprilisba még sikerült 450be eladnom és R125-re cserélni
sztem full gyárit nem fogsz kapni, mert biztos hogy az előző tulaj folytásmentesítette. Nem hiszem hogy valaki képes lenne 40-50 es végsebességgel használni
email: gabee1204@freemail.hu
msn: ugyan az