Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívesen Tico!
U.i.: Töltsd ki az adatlapodat!
Köszi a segítséget :) Bár mivel csajszi vagyok nem sokat értek ehhez a részhez de apának biztos segíteni fog. :)
ja amúgy 10W30-as váltóolaj kell bele, nekem repsol van benne az pont ilyen 2T-hez való.
Fél literes kiszerelésben 900 Ft, és az nem gagyi...
Ahoz eléégé szét kell szedni a gépet hogy hozzáférj. A karburátor úszóházát leveszed és alatta pont középen van, bele van ütve egy szám,az a mérete. nekem 115-ös van benne de az nagy...
0.8 liter, de kitekered a controll csavart(jobb oldali fedél közepén,egy csillagfejű), és addig töltöd míg ott megjelenik az olaj.
Nemtudja vki hogy a váltóba milyen és mennyi olajat kel tölteni?
. . akkor semmi
azt a hiíresneves fúvókát hol találom? és hogy nézhetem meg h mekkora?
de azért szét nem szeretném szedni a mocit
sportkipuffal kipörög addig...enyém nem a nagy fuvóka miatt 11körül "tilt" ott már túlsokat kap de jó mert nem lehet kinyirni legalább
Mindenkinek simán kiforog 12000-ig?
Mert az enyém 10500-nál nem igen akar többet forogni. Mondjuk nem is nyúztam még naon tovább, még csak 1300 km van benne,lehet hogy még edződnie kell!
Az én 70-esem 120km/h-t megy de benne van valami elektronikai folytás ami terhelés alatt 12000rpm-nél leszabályoz.......de a 120 sima neki
csáó. nekem is 115-120 körül megy... 94 kg vok de naagyonmegy a motor csak sokat eszik
125km/h 100kiló és marha széles váll alatt (motogp46)
Van, bár nekem pont nincs. Enyém gyári 50-esként 100-at kinyögi, 70-esek 120-at....
van itt akinek valami 70es hengere van meg ilyenek? kiváncsi vagyok miket mennek..
fél millió.. elképesztő hogy van aki újonan még többér megvesz egy ilyet.
a moci eladó!6400km,szép állapot,i.ár:520.000
sziasztok!
Ma végre sikerült egy baromi jót motoroznom! A Tüzérkén 160 km így vasárnap délután jót tett a lelkivilágomnak! Hatalmas élmény volt végre megrángatni rendesen a szarvát,közben nézni ahogy elhaladnak mellettem más városok,falvak,erdők,bokrok,motorosok! Egyszer sikerült is 100km/h fölé menni sík úton, de nem is a végseb a lényeg!
Szóval örülök, hogy jól szolgál a gép!
Nah az egész jó, aolig várom már hogy az enyémből is ki legyen hozva a maximum,m ert egyenlőre 50-nel tudok vele száguldozni
Sziasztok!
Aprilia af1 50, vagy egy régebbi tzr 50-es vételén gondolkozok.Légyszíves írjatok valamit a tzr-ről (tapasztalat, teljesítmény, megbízhatóság, alkatrészellátás).Előre is köszi.
Hello nekem 103 km/h-t ment 50-esként gyári kipuval.De jócskán be kellett hasalnom a plexi mögé
Nemtudjátok mennyit megy a tzr ha ki van szedve belőle az összes folytás?
Hello!
Várunk minél több embert, nagyon jó szokott lenni a motorostali
Azért köszi!