Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt nézd meg .. mondjuk jóval hosszabb szokott lenni..lehet már vágtak le belőle..
ott nem is volt...ott lehet látni a vakcsövet..a kanyarba...az a folytás..
Ott. Akkor már kiszedték. Hol vetted a motort?
Csáó Xtremist, leszedtem a kipuf henger felöli részét. Itt kéne lennie annak a szűkítő csőnek?
Hy édeklődnék h tud e vki eladó tüköröt? ára ?
nagyon köszönöm
új információ! yamaha yzf r125-ös ára: 950.000,- lesz! megkérdeztem biztos forrásból!
Van olyan egészen vékony de erős gyorskötöző, ami pont jó erre.
felet, jobban nem erőltettem. Viszont azok a bilincsek nem valami erősek a csöveken. Az ülés alatt a tartályra csatlakozó cső mellett is szivárog az olaj, mert az a bilincs ami fogja eléggé el van gyengülve. Lehet hogy mással kéne helyettesíteni, ami jobban fogná?
Akkor könnyen lehet, hogy onnan folyt. Hanyad fordulatot lehetett rajta húzni?
nem mondhatnám, de tudtam rajta egy picit húzni, miért?
Az a légtelenítő csavar. Ki volt lazulva?
Flex.
Ja amúgy levettem az olajpumpa fedelét, de igazából nem tudtam rátalálni a szivárgás eredetére. A becsatlakozó csöveknél nem láttam semmit, a két csőbemenet között, szemből van egy kis csillagfejű csavar ami alatt van egy piros tömítés, mintha körülötte csillogott volna az olaj.
Azon húzhatok egy kicsit?
Azt, hogy szokták eltávolítani? Kivágják, reszelik?
Ahol a rezonátor elejénél 3 csavarral van a két kipufogószakasz rögzítve, ott a henger felőli szakasz végén van egy csődarab, amivel lerontják a rezonátor áramlási tulajdonságait.
Kösz Xtremist!
Ma lekötöttem a szekunder le. visszavezető csövet, és kiderült hogy az előző gazdija már beheggesztette azt a kivezetést a kipukönyökön. A kipufban hol van még pontosan fojtás, és azt hogyan szokták eltávolítani?
Az nem baj. Ott a csőben lehet buborék, csak annyit kell néha megnézni, hogy a hűtősapkát lecsavarva ott a hűtőben legyen fullon a hűtőfolyadék szintje.
Xtremist, az baj ha a hűtővízben van egy kis buborék? A Hűtő tetejébe futó csőben 3-4 cm levegő van, rögtön ott a sapka alatt, ahová becsatlakozik. Azt le kellene légteleníteni? Ha igen akkor hogyan?
Vagy azt kidolgozza magából a rendszer?
OK, Köszönöm!
Persze. Ha csak a fedelet tömíted, a végén megtelik olajjal mögötte a hely, és utána úgyis folyni fog. Vedd le, nézd meg mi van alatta, ha a csővel van a baj, (meg van repedve, vagy lejött) igazítsd meg. Ha magával az adagolóval van a baj, az neked már nem otthonszerelős dolog.
Akkor nyugodtan leszedhetem a műanyag fedelét, és legfeljebb igazítok azon a csövön?
Lehet nagyobb is a baj a pumpával?
Lehet hogy csak a cső mellett szivárog, ahol rá van dugva az adagolóra.
szegények szerintem azért nem olyan vicces