Xtremist még felnézel néha a fórumra?
Nem tudja valaki pontosan milyen olaj kell a váltóba(gyári előírás szerint), és mit tartalmaz pontosan az 1000 km-es szervíz ezeknél a kis tüzéreknél?
Ma sikeresen osszetortem a tzrt :(
haverom lassitott de nem fekezett na gondolom kielozom, erre mikor mellette voltam balra iranyjelzo es fordult lefele, en bevagtam a feket nyomtam a motort balra hogy ne erjunk ossze, erre a padka feldobott, nem lett nagy bajom ellenben a motorral :(
nem tehetek rola hogy nem nezett a viszsapillantoba, de basszus ez a masodik ilyen hogy nem en vok a hibas es bukok, pedig osszesen kb 20ezer kmet motoroztam csak tzrel, a faszomba 10ezer kmkent felkell borulnom ? :(
Ha kell valakinek 80as henger (Top Performances)...
új hengerfej, tömítések, dugó nélkül (50mm es dugó kell bele)
7 felömlős
nem tudom felhasználni mivel már mástípusú mocim van, ha nemveszi meg senki viszem a vasba
Jó, hát azért én sem csont ugyanilyen fényezésre gondoltam. Az csak pl. volt a színkombinációra.
sztem is a gyári a tuti nyerő, max akkor lehetne ilyesmi az enyém, ha egy elkényeztetett kis milliomoscsemete lennék aki barátok hiányában, nem tud magával már mit kezdeni!
De nekem még karcosan is tökkkkéletes, csak menjen!
Jó hír: HÉTVÉGÉRE 20 FOKOT MONDTAK!
csinaljak par kepet hogy nez ki a gepem? :(
SAE 10W30SE motor olaj!
Nem tudja valaki pontosan milyen olaj kell a váltóba(gyári előírás szerint), és mit tartalmaz pontosan az 1000 km-es szervíz ezeknél a kis tüzéreknél?
haverom lassitott de nem fekezett na gondolom kielozom, erre mikor mellette voltam balra iranyjelzo es fordult lefele, en bevagtam a feket nyomtam a motort balra hogy ne erjunk ossze, erre a padka feldobott, nem lett nagy bajom ellenben a motorral :(
nem tehetek rola hogy nem nezett a viszsapillantoba, de basszus ez a masodik ilyen hogy nem en vok a hibas es bukok, pedig osszesen kb 20ezer kmet motoroztam csak tzrel, a faszomba 10ezer kmkent felkell borulnom ? :(
mert úgyemlékszem a mocit amit vettél Dunakeszin árulták vagy hol, szal közelbe lehetsz
nekem meg gyári
Kinek milyen tuningkipufogója van a gépen? Ti most melyikre szavaznátok, ha most szeretnétek venni?
Leo Vince, Tecnigas?
új hengerfej, tömítések, dugó nélkül (50mm es dugó kell bele)
7 felömlős
nem tudom felhasználni mivel már mástípusú mocim van, ha nemveszi meg senki viszem a vasba
SŰRGŐSEN ELADÓ 6000 Ft
http://www.expressz.hu/auto/mo...
de hogy lehet vki ilyen elvetemült h ilyen szar sztrítfájter lámpát rakjon fel a normál helyett
OCSMÁNY
szerintetek ez milyen?
szerintet
ek ez milyen?
sztem is a gyári a tuti nyerő, max akkor lehetne ilyesmi az enyém, ha egy elkényeztetett kis milliomoscsemete lennék aki barátok hiányában, nem tud magával már mit kezdeni!
De nekem még karcosan is tökkkkéletes, csak menjen!
Jó hír: HÉTVÉGÉRE 20 FOKOT MONDTAK!
éééés biztos h ps! bejelöltem a hibákat.....