Hát Gabben123, ez elég necces lesz, ugyanis bontott a kis tüzérekből nem igazán van az országban, utángyártottról még nem hallottam. Marad az eredeti a Yamahától, az meg egy kissé zsebbenyúlós lesz.
Ha csak repedt akkor sztem motorozz vele amíg lehet, alkalom adtán majd kicseréled ha akkor még ez lényeges lesz a számodra.
Sziasztok tudok nekem segiteni abba, hogy hol lehet tzr 50 hez bal oldali lámpaburát venni, mert az enyémen megrepedt, vagy esetleg nicns valakinek feleslegbe egy?
Elöre is köszönöm szépen a segitségeteket!
Nem tudom mi lesz, helyette, igazából már a választás is nehéz, mert az össze rohadt yo!
Mondhatom azt h nézegetésbe belefogok őrülni annyira jó!
Nekem végülis tökmindegy lenne, hogy quad, yorsasági, krossz vagy supermoto, mind jó!
Hali!
Itt is rég jártam...!Kicsit hiányzik a TZR, bevallom....!
600 ezerért, nem fogod tudni eladni, az biztos.Én is csak 490 e. HUF - ért tudtam elpasszolni, még az is csoda, hogy ennyit kiad valaki egy 50 ccm - s motorért.
Zoli, a te mociddal mivan?
Na megvolt az ezres szervíz, a mocival minden ok.
Kiderült hogy 115-ös fúvóka van benne, szerintetek nincs egy kicsit túlfúvókázva?
Amúgy mikor szokott kivillani az olajlámpa, illetve a kivillanás után még kb hány km-et lehet menni vele?
hello! engem érdekelne!szeretném + kérdezni hogy hol találhato a motor? mennyi a fogyasztása? milyen esztétikai állapotban van?menny a végsebessége?és az ára? az ár irány ár?
Skacok,azt szeretném kérdezni tőletek, ha veszek egy kipuff rendszer a gyári motorhoz,akkor nem kell utána állitani? mert mondták h csak 70-es hengerrel jó?!
Hát igazából eddig annyival vagyok tisztában, hogy a kipuf már nincs lefojtva, a karburátor fúvókája nem tudom, hogy volt-e piszkálva,vagy cserélve. Majd hétvégén megtudom, mert akkor lesz megcsinálva rajta az ezres szervíz és akkor szétkapják és átnézik.
Amúgy katalizátor van benne, ott ahol a legvastagabb a kipuf, ott van hosszábban kb úgy néz ki mint egy óriási cigifüstszűrő, csak ugye más az anyaga. Azt nehogy kivegyétek mert az bele van számolva a kipuf tervezésekor a gáz áramlásába, és az csak rontana a gép teljesítményén. (én is Xtremistől tudom)
Azt a szép kéket.És szerintetek ezt feltudom szerelni TZR-re?Kössz!
Ha csak repedt akkor sztem motorozz vele amíg lehet, alkalom adtán majd kicseréled ha akkor még ez lényeges lesz a számodra.
Elöre is köszönöm szépen a segitségeteket!
Mondhatom azt h nézegetésbe belefogok őrülni annyira jó!
Nekem végülis tökmindegy lenne, hogy quad, yorsasági, krossz vagy supermoto, mind jó!
Óó, már rég elment az árva!Már vagy 2 hónapja!
és mi lesz helyette? CBR vagy R125?
Itt is rég jártam...!Kicsit hiányzik a TZR, bevallom....!
600 ezerért, nem fogod tudni eladni, az biztos.Én is csak 490 e. HUF - ért tudtam elpasszolni, még az is csoda, hogy ennyit kiad valaki egy 50 ccm - s motorért.
Zoli, a te mociddal mivan?
Kiderült hogy 115-ös fúvóka van benne, szerintetek nincs egy kicsit túlfúvókázva?
Amúgy mikor szokott kivillani az olajlámpa, illetve a kivillanás után még kb hány km-et lehet menni vele?
Yamaha tzr 50-et vennék. Max 390e FT-ért. Ha van vkinek eladó írjon: tagtim@freemail.hu
Nagyobb henger van rajta ugye?
Amúgy katalizátor van benne, ott ahol a legvastagabb a kipuf, ott van hosszábban kb úgy néz ki mint egy óriási cigifüstszűrő, csak ugye más az anyaga. Azt nehogy kivegyétek mert az bele van számolva a kipuf tervezésekor a gáz áramlásába, és az csak rontana a gép teljesítményén. (én is Xtremistől tudom)