Hello!
Új yamahamat szeretném tuningolni.Henger és kipufogó tuning van rajta.Kuplungot karburátort és végáttételt szeretnék cserélni.AZt aakrom kérdezni,hogy miylen márkájút és hol tudok nézni hozzá?Előre is kössz!
Ja, amúgy a 10W30-as olaj ami a moci váltójába van, az ugyanaz a 10W30-as motorolaj amit az autók motorjába használnak? Vagy ami nekem kell, az kimondottan váltóolaj?
Köszi! (tegnap már bealudtam )
Amúgy hétvégén megvolt benne az 1000km, és úgy néz ki, hogy abszolút nincs benne már fojtás, még csak 9000ig pörgettem,de úgy is gurult sík úton 80 fölött. Ja ebből kiderült, hogy az óra is mér 80 fölé!
Ma egy ismerősömtől megrendeltem a castrol láncsprét, meg a castrol 2T olajat (power1).
A légszűrőt benzinben kimossák, aztán nem is szórják be semmivel? Nem a 2T olajjal szokták kicsit bekenni? Mert amikor én megvettem, szétszedtem ,és akkor olajos volt.
A levegőszűrő szivacsot lehet mosni, befújni nem szabad semmivel, mert ez nem olyan szűrő mint a krosszmotoroknál. A váltóolajat meg nem tudom, mert még egyszer sem kellett a kézikönyvben megnéznem. Mindig azt tettem bele, amit adtak. De a Yamaha szinte az összes kétüteműjébe válóolajnak a Yamalube 4-et írja, az 10W-30-as.
Köszönöm Xtremist!
A légszűrőt nem cserélik, vagy tisztítják? A váltóba és 2T olajnak milyet ír elő pontosan a yamaha?
Azért érdeklődök, mert úgy döntöttem a mocit egy márkafüggetlen motorszervízbe viszem el a hétvégén, a gari már úgyis jócskán lejárt. Ott ajánlottak repsol olajat,láncspray-t stb.
Helló Gabben! Sok munkám volt otthon, úgyhogy nem volt mostanában időm fórumozni. TZR-eknél az első szerviz olajcsere, láncállítás, fékbetét-fékhatás-guminyomás-futómű ellenőrzés, általános átvizsgálás. Gond csak az ápolatlan láncokkal szokott lenni.
Új yamahamat szeretném tuningolni.Henger és kipufogó tuning van rajta.Kuplungot karburátort és végáttételt szeretnék cserélni.AZt aakrom kérdezni,hogy miylen márkájút és hol tudok nézni hozzá?Előre is kössz!
vki nem jön egy kicsit gumit meg térdvédőt koptatni dunaújváros irányába ? péntek délután
a gép nagyon ott van,hm...
Jól elbeszélgetek itt magammal!
bocs
Amúgy hétvégén megvolt benne az 1000km, és úgy néz ki, hogy abszolút nincs benne már fojtás, még csak 9000ig pörgettem,de úgy is gurult sík úton 80 fölött. Ja ebből kiderült, hogy az óra is mér 80 fölé!
Ma egy ismerősömtől megrendeltem a castrol láncsprét, meg a castrol 2T olajat (power1).
A légszűrőt nem cserélik, vagy tisztítják? A váltóba és 2T olajnak milyet ír elő pontosan a yamaha?
Azért érdeklődök, mert úgy döntöttem a mocit egy márkafüggetlen motorszervízbe viszem el a hétvégén, a gari már úgyis jócskán lejárt. Ott ajánlottak repsol olajat,láncspray-t stb.