hát én át nem fújatnám nem gyári színre....de te tudod....meghát eladásnál azért felmerül a gyanú a vevőben h miért is kellett átfújatni, mondthat az eladó akármit h csak esztétika miat lett, de lehet h szarrá volt törve...
amúgy ez a kép sztem PS, nem igazi
Sziasztok skacok!
Szerintetek érdemes egy tüzért átfényeztetni másra mint a gyári? Mert én úgy vettem hogy csuszázták mindkét oldalát,de amúgy nagyon jó állapotban van. Akár gyárira is vissza tudnám fújatni,de nekem nagyon tetszett ebbe a narancs-feketébe is! Mi a véleményetek?
én az egyenesben nem húztam neki és a kör végére mindig a seggébe voltam... nem akartam, előzni mert élveztem hogy végre vkinélgyorsabb vagyok és "tolhatom le"
enyém is 04es,és 2005ben volt az utolsó éve ennek a szépséges fénynek mint ami az enyémen van...sztem ebbe a szinbe a legszebb ,persze ez olyan hogy mindenki a maga lovát...az "újsrác" TZRis marha ütős de az nem gyári szin szal nem játszik .
meg volt ennek az oka am! kicsit kapott a szlonban!v nem tom utánfutón kaphatott! szal egy nagyréteg festék hiányzott,és ezért lett átfestve,érted?am a tiéd 2007-es?
2006ban kezdték el rátenni a felnire azt a piros "izét"....vmi grafika.... vagy nemtom minek nevezzem
amúgy tudom h nem érdekel de én a büdös életbe nem festettem volna át azt a szép feketét....dehát te tudod!
én biztos nem festeném át! am milyen színű volt eredetileg?
mert pirosból nemigen van 06' -os... ha tippelni kellene, a felnik alapján télleg 2006os és fekete volt nem?
na ez viccesen jött ki
nem tudom h ismered-e de bemutatom neked az "előzmény" feliratú gombot.. (csak vicc)
ismerem a Rossi Replicát, én is olyat akartam de nem lett....
amúgy ez a kép sztem PS, nem igazi