Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én át nem fújatnám nem gyári színre....de te tudod....meghát eladásnál azért felmerül a gyanú a vevőben h miért is kellett átfújatni, mondthat az eladó akármit h csak esztétika miat lett, de lehet h szarrá volt törve...
amúgy ez a kép sztem PS, nem igazi
Sziasztok skacok!
Szerintetek érdemes egy tüzért átfényeztetni másra mint a gyári? Mert én úgy vettem hogy csuszázták mindkét oldalát,de amúgy nagyon jó állapotban van. Akár gyárira is vissza tudnám fújatni,de nekem nagyon tetszett ebbe a narancs-feketébe is! Mi a véleményetek?
jajjjajjjajjjj
én az egyenesben nem húztam neki és a kör végére mindig a seggébe voltam... nem akartam, előzni mert élveztem hogy végre vkinélgyorsabb vagyok és "tolhatom le"
Ha kell valakinek 80as henger (Top Performances)...8ezer HUF
új hengerfej, tömítések, dugó nélkül (50mm es dugó kell bele)
7 felömlős
és ki nyert?
hello

nincs valakinek kedve holnap eljönni motorozni? (tatabánya, esztergom környékén)
óóó én olyan pirossal versenyeztem is életem egyik legnagyobb élménye volt
enyém is 04es,és 2005ben volt az utolsó éve ennek a szépséges fénynek mint ami az enyémen van...sztem ebbe a szinbe a legszebb ,persze ez olyan hogy mindenki a maga lovát...az "újsrác" TZRis marha ütős de az nem gyári szin szal nem játszik .
csak én se láttam még olyan pirosat ami neked van!
hát jó lenne!
nem.... ő jövőre lesz "iskolás" szóval 2003-as
am ilyen pirosakat, mint az enyém csak 2003-2005-ig gyártottak úgytudom
meg volt ennek az oka am! kicsit kapott a szlonban!v nem tom utánfutón kaphatott! szal egy nagyréteg festék hiányzott,és ezért lett átfestve,érted?am a tiéd 2007-es?
2006ban kezdték el rátenni a felnire azt a piros "izét"....vmi grafika.... vagy nemtom minek nevezzem
amúgy tudom h nem érdekel de én a büdös életbe nem festettem volna át azt a szép feketét....dehát te tudod!
gratula,ügyes vagy:D de am a felnin is már felnicsíik van!de honann tod a felniről,h hanyas évjárt?
én biztos nem festeném át! am milyen színű volt eredetileg?
mert pirosból nemigen van 06' -os... ha tippelni kellene, a felnik alapján télleg 2006os és fekete volt nem?
nem kerül hamar eladásra,mert megvan már az utód,unokaöccsém!
faszán néz ki csak nehéz lesz eladni
mert nem jó vagy mi?
ha az én mocimról van szó,akko nem borultam vele,csak át lett festve egyedire... am 2006-os
nem buktak/borultak vele?
hja bocs télleg... ez kicsit tényleg lol sry
na ez viccesen jött ki
nem tudom h ismered-e de bemutatom neked az "előzmény" feliratú gombot.. (csak vicc)
ismerem a Rossi Replicát, én is olyat akartam de nem lett....
a Rossi Replica az ilyen nincs is nagyon sok belőlle
2006. februári.
fura egy festésed van milyen évjárat?