Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Egy ismerősöm szeretne a TZR-ére egy sportkipufogót illetve persze teljes rendszert. Mi a tapasztalatotok melyik a legjobb?
Előre is köszönöm: Durcás Motoregér
A motorom eladva!
200.000Ft-t kaptam érte, ami elég jó szerintem a biztosító által fizetett 300eFt mellé.
A motor romániában folytatja az útját, a srác nagyon örült neki, jó kezekbe lesz!
A legjobb barátomat és bajtársamat vesztettem el
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abba segiteni, hogy hol tudok venni egy km/h jeladót? mert az enyém nem müködik!
Tudom, hogy a jamaha szervízbe lehet venni csak nekem az a bajom, hogy itt pécsen már nincs jamaha szervíz! Még azt szeretném kérdezni, hogy ez kb menyibe fog nekem kerülni?
Üdv! Uj Tzr 125 Tulajdonosok vagyunk. Némi karosszéria hiánnyal vettem a motort a páromnak, ebben kéne a segitségetek. Két elsö oldalidom, (fejidom megvan) kéne most viszonylag gyorsan.
Ill kinek miylen tapasztalata van? Vagy itt csak 50esek vannak?
Köszi elöre isa válaszokat!
csere CBR-re? Biztos vagy te ebben?
nem rosszallás képpen de sztem akárhogyis 125-ös a CBR, egy hogy lassú, kettő szvsz elég viccesen néz ki.... olyan mint egy nagyobb bicikli idomokkal
Meg ne haragudjanak azok akik ilyet akarnak, ez személyes vélemény!
Remélem tudtok nekem segíteni. Egy ismerősöm szeretne a TZR-ére egy sportkipufogót illetve persze teljes rendszert. Mi a tapasztalatotok melyik a legjobb?
Előre is köszönöm: Durcás Motoregér