Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Egy ismerősöm szeretne a TZR-ére egy sportkipufogót illetve persze teljes rendszert. Mi a tapasztalatotok melyik a legjobb?
Előre is köszönöm: Durcás Motoregér
A motorom eladva!
200.000Ft-t kaptam érte, ami elég jó szerintem a biztosító által fizetett 300eFt mellé.
A motor romániában folytatja az útját, a srác nagyon örült neki, jó kezekbe lesz!
A legjobb barátomat és bajtársamat vesztettem el
Van: keanow77@hotmail.com
Nem x-ray-e hanem generic sm-je van a srácnak és igen vele szoktam menni.
hát annyit tudok h ami az ismeretségi körben van 25ös tzr arra aprilia af1 idomok vannak ráfaragva és tökéletes
van msned ?
szia
hát a motor.hu-n meg a hasznaltauton nem találtam semmit de a www.vatera.hu-n 100% hogy találsz rá idomokat
juj, Yamahát J-vel írni, én szégyellem magam
Huh, én nekem ezzel kapcsolatban nem kapcsolatban nem tudok nyilatkozni...
De, ahogy elnéztem a fórumokat, van TZR125R fórum is, lehet h ott tudnak!
Szia!
Én Yamaha kereskedésben cseréltettem ki az órámat, igaz nekem garanciába kicserélték, de biztos baromi drága, sorry nem tudok ilyen helyet..
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abba segiteni, hogy hol tudok venni egy km/h jeladót? mert az enyém nem müködik!
Tudom, hogy a jamaha szervízbe lehet venni csak nekem az a bajom, hogy itt pécsen már nincs jamaha szervíz! Még azt szeretném kérdezni, hogy ez kb menyibe fog nekem kerülni?
Üdv! Uj Tzr 125 Tulajdonosok vagyunk. Némi karosszéria hiánnyal vettem a motort a páromnak, ebben kéne a segitségetek. Két elsö oldalidom, (fejidom megvan) kéne most viszonylag gyorsan.
Ill kinek miylen tapasztalata van? Vagy itt csak 50esek vannak?
Köszi elöre isa válaszokat!

G
Te vagy az aki az X-Rayes sráccal rohangálsz mindig nem?
Valakinek nemkell a TZRem? 500 ezerbe vihető!
akit érdekli MSN! 06 os kifogástalan állapotban!

http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=1029
62

http://www.hasznaltauto.hu/2048939_yamaha_tzr_2006

elég sürgős lenne! mert akkor kaphatnám az R-125öt ha eladom aTZR-t
Én álltam ott tegnap.
nem, haverom volt :)
Hi Neki gyári kipuffogója van!
Nézzd meg a képeket!
Cold ma du-án 6 óra felé nem te parkoltál a meki parkolójába kecskeméten? ott ahogy a körforgó van ?
gianelli dob meg a jobb oldalon voltak karcok
de nekem 4 ütem kell, úgyis csak 2 évig használom, addig jó lesz.
csere CBR-re? Biztos vagy te ebben?
nem rosszallás képpen de sztem akárhogyis 125-ös a CBR, egy hogy lassú, kettő szvsz elég viccesen néz ki.... olyan mint egy nagyobb bicikli idomokkal
Meg ne haragudjanak azok akik ilyet akarnak, ez személyes vélemény!
Életképek...
igen mert jár hozzá ajándék motor
r125 egy betegség
baloldali kormány csutka valakinek eladóba?
Z3nak van csak kicsit drága sztem