Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=7176&cat=&mid=1003
Hy!
Nincs vkinek szürke TZR-hez 2oldalsó idom meg fejidom?És mi az ára?
Előre is köszi
Nekem is ugyanez a problémám a km órával mert 70-es a motor és mikor tuningolták elromlott.
Mi rendeltünk bele jeladót aminek az ára azt hiszem olyan 20-25 ezer között mozoghat.
Köszi szépen a válaszokat! Megnézem azt a forumot.
Utángyártottban nem tudok segíteni, viszont tegnap valaki feltett itt az egyik fórumra egy listát a bontókról. Talán a TZR-125 fórum volt, de nem biztos.
Tudsz valami helyet mondani ahol tudnék szerezni utángyártottat vagy bontottat? mert itt pécsen még gyárit se tudok szerezni mert nincs itt yamaha szerviz.
Azt sajnos nem tudom, mert ilyet csak garanciában cseréltem, és olyankor nem mondanak árat. Legjobb lenne utángyártottat vagy bontottat találni, mert az ilyesmi elég drága szokott lenni gyári újban.
Köszi! Nekem is a tiéd
Üdvüzöllek Gabben123! Tetszik a fantáziadús neved!
Aha értem és menyibe kerül az a jeladó?
Helyes! TZR-nél előfordul néha a jeladó meghibásodása, volt egy motor, amin vagy két éve garanciában cseréltem. Ha az óra működik, csak nullát mutat, akkor valószínűleg ez lehet a baj.
Kitöltöttem!
Először is töltsd ki az adatlapodat.
Sziasztok!
Én a segitségeteket szeretném kérni.
Van egy Yamaha tzr 50 em és nem müködik rajta a km/h óra nem írja a sebeséget egyáltalán mindig csak 0 át ír. Mi lehet a baja? Tudtok ebbe nekem segiteni? Ha igen elöre is köszönöm!
neked mien TZR-ed van amúgy? képet rakhatnál
"durván"
10500ig húz elég durván
Aztán olyankor mikor kipörgeted 11000-ig akkor húz mint a disznó nem?
az az!
te vetted meg a Zoli motorját nem? Meccseltem egyszer kétszer az ellen a gép ellen NA AZOK VOLTAK A SZÉP IDŐK mondjuk a mostaniakat se nevezném rossznak...
én is 10körül váltok van hogy fölötte (szerpentinen, kakucsról ne is beszéljünk )amúgy utcán...8-9 attól függ...ha sietek 10-11
A megvétel után, meg mikor már tudtam rendesen váltani meg minden, akkor mindig 10e-nél! azok a szép idők
mostanában mikor néha érdekes dolgokat művel, azóta kicsit leljebb vettem... meg most 08 első útján első indítás és hosszas melegítés után olyan 8e környékén műveltem
Azért, mert 10000-ig volt forgatva, még nem szabad túlmelegednie.
Én is mindig 9ezren váltok úgy egész jól is megy, de tegnap oda adtam egyik haveromnak aki mindig akkor váltott amikor éppen elhagyta a 10ezret.Ment vele kb 200 métert és mikor jött visszafele mert oda-vissza ment akkor a végénél leállt.Azt beszéltük hogy nem szokott annyira hajtva lenni a gép túlmelegedett és ezért állt le.Nektek volt már ilyen vagy ez nagy probléma?
én személyszerint 9e en