van egyáltalán ezeknek a kis ötveneseknek motorszáma? Kéri a biztosító a szerződés megkötésekor?
Ja és még1 fontos kérdés: milyen gyertyával használjátok? '92 körüli évjáratú az enyém, és nem tudom hogy milyen gyertya megy bele
ty
Az 5 fölött azért durva, de bittos jól megyeget!
Amúgy a tuningkipuf végsebességre mennyit dob? vagy inkább a gyorsulás miatt dobják fel a gépekre?
Az enyém gyárival 95-öt simán megy,és hallottam egy tüzért leo vince kipuffal ,fainul szólt!
De csak a hangzás miatt nem veszek az tuti....
pedig enyémbe nincs tuning..... asszem
Z3 neked nem említette Zoli amikor együtt mociztatok h lenne benne vmi tuning? (mámint a mostani enyémbe ha nem lenne érthető )
Köszi!
Amúgy ti hogyan találtatok egymásra a tüzérkékkel? mert nézegettem a képeidet és most esik le hogy ti együtt motoroztok. Már megvoltak a gépek és utána csapódtatok össze vagy együtt nőttetek fel és mind a hárman tzr-t vettetek?
Ápolni otthon csak a láncot érdemes, de azt minden elindulás előtt, ha ügyesnek tartod magad akkor néha szétbonthatod a gépet és megtisztíthatod a gyertyát, karbit, kimoshatod a légszűrőt, kb ennyi.
Üdv Jordy!
Első szervíz 1000 km aztán 4000 és így tovább 3000 km-enként. De ha most vetted, gondolom már jó pár km-rel, akkor megéri elvinni egy szerelőhöz átnézetni, főleg ha így agyon van már tuningolva.
Hali!van egy full tuningos TZR-em (karbi,kuplung,kipuf,végáttétel,henger,légszűrő)És azt akarom kérdezni,hogy ezeket mennyi időnként és ,hogy kell ápolni?kössz
Tudod mennyi egy olyan plexi? Ha minden áron hasonlót akarsz, nézz az ermax gyártmányúak közül. Hasonló minőség, kb fele ár. De R-1 esé csak ták módon lesz TZR-re felszerelve, az meg menő helyett inkább szánalmas benyomást fog kelteni. Költsd a pénzed inkább értelmes dolgokra!
Ja és még1 fontos kérdés: milyen gyertyával használjátok? '92 körüli évjáratú az enyém, és nem tudom hogy milyen gyertya megy bele
ty