Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz!mert nekem gyári kipuffal is menne 80 felett de óra szerint nem! igy bemértek 90 volt a vége!
Nekem mérne tovább az óra de a motor nem megy. Miért van ez?
Mit kéne átnéznem rajta?Milyen beállításokat?
Nekem is azegyik tzr-en ez volt a gond h nem ment 80fölé az órája.A műszerfel mögött átkell rakni két kábelt nekem márkakereskedésbe megcsinálták 2perc volt az egész.
haveromnak rajta van a rendszer a tzr-en gianelli, és az óra nem megy 80 fölé! bemérték úgy 105 volt!miért nem mér az óra tovább?
én a balhátsó lábtartót fogom a bal kezemmel (igy tartom egyenesbe a mocit) és a jobbal igazgatom be az emelőt a kis pöckök alá
sziasztok!
ha esetleg vkinek kéne egy gyári kipuff rendszer tzrre az szóljon . megmaradt még anno a tzrmről. természetesen kitünő állapotba van...

Az én mocim 70-es de ha meggebedek akkor sem megy többet 90-nél.
Mért van ez?Nincs valami használható infótok?
Még nincs, megmondom őszintén nem fényképezgetem, inkább használom!
2004-es ezüst-fekete amúgy...
Nahát tesómotor
nincs kép a mocidról?
56000! szerdán itt is van!
Jó neked! Mennyidbe fog fájni?
megrendeltem az arrow rendszert!:D
Ki használ a tüzérhez hátsó motoremelőt?
Hogyan lehet megemelni vele a gépet,(ha nincs aki segítsen) hogy közben ne dőljön el?
Hétvégén csinálok egy emelőt, de attól félek ha felhajtom az oldalsztendert és úgy emelek alá akkor közben elborulhat.
Kinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
no problémó!
Jah bocsi asszem kicsit figyelmetlenül olvastam el.
Tico, erre a kérdésre is válaszoltam már a múltkor, tekerj kicsit lejjebb...
de Z3 is jól mondja
8deci kb de egy időután úgyis kifolyik azon a csavarlyukon szal:)(kontrolcsavar)
Ja azt elfelejtettem megkérdezni hogy mennyit kell bele tölteni? Mármint váltóolajat.
lehet...
más v. szar az áttétel venni kéne bele valami nagyobbat... hátha kicsit kevesebbet pörögne
csáó höhö nekem annyira simán kipörgi a 12.000-ret hogy kb. 105-106 km/h-nál vagyuk 12000res fordulaton 115-120 körül már kinnt forog a picsába
kössz! hát csak ezért nem fogom szétszedni...
zö3 nemtom mi volt ebbe olyan vicces de oké
hát igenröpke 850ér,vagy azóta már még több