hali,az ár irányár,a moci 95el megy,de van mg benne 2 fojtás,6200km vsn benne,nagyon jo állaot semmit nem kell rá költeni, béks megyben van,ha gondolod irj:szylvyc@freemail.hu
nahát ehhez csak gratulálni tudok bazd+ most ügyesnek érzed magad
az ember idejön egy szakmai fórumba ami az ilyen kérdések megválaszolására van és akkor egy szaros kisgyerek szórakozik
a létező összes motoros magazint, és aprilia katalógust megveszem minden hónapban. valahogy még nem találkoztam a stage 2 szarsággal egyik magazinban/katalógusban sem.
de majd akkor biztos fogok... ;)
ha meg "poén" akkor tényleg nem értem a "pff" értelmét.
Semmi csak kicsit röhely hogy itt néhányan mindent véresen komolyan vesznek és ugranak rá...amúgy ha kezedbe vennél néhanapján egy yamaha-aprilia mittomén milyen katalogust te is vágnád gyári tuning kitteket lehet adott motorokhoz venni ,poénból írtam hogy tüzérre ez a Stage 2
ha le tudod írni azt hogy pff, akkor igazán leírhatnád hogy mit takar a stage two.
én sajnos nagyon primitív buta stb vagyok és nem értek ám semmi ilyesmihez.
de te biztos tudod, ezért várom válaszod!
Nem ilyenre gondoltam! Na akkor leírom... nem emlékszem h így volt-e pontosan, de asszem....
Volt nemrég egy tag, itt sportmotor.hu-n, RS-e volt a gyereknek és vmi hiperbrutálállat gyorsnak mondta, meg elmondta mindennek aminek csak lehet milyen gyors. Na akkor elkezdtek vele viccelődni h 200-al hagy le R1-eket és akkor még 2.ba sem rakta a gépet.....meg hasonlók....innen szedtem a dolgot, írta h így megy neki 120-130-at, gondoltam ez hasonlít az előző emberke dolgára, szal írtam h váltson 2-esbe fel és vegye le a lábát a fékről-hátha még megy az gyorsabban is
na valahogy így volt...
nem nincs motorszámuk, csak elektro world-ös kávédaráló szám és jótállási. "milyen gyertya való bele ?" vmi occó viasz megteszi és ha meggyújtod pont méretbe is jó lesz.
Ti minden elindulás előtt befújjátok a láncot?
Hány km-t bír ki egy láncszett? Mennyi egy újnak az ára?
az ember idejön egy szakmai fórumba ami az ilyen kérdések megválaszolására van és akkor egy szaros kisgyerek szórakozik
Első számú szabály:mindig a másik a hibás.
Második számú szabály:mindig a másik a hibás akkor is ha nem.
de majd akkor biztos fogok... ;)
ha meg "poén" akkor tényleg nem értem a "pff" értelmét.
ha le tudod írni azt hogy pff, akkor igazán leírhatnád hogy mit takar a stage two.
én sajnos nagyon primitív buta stb vagyok és nem értek ám semmi ilyesmihez.
de te biztos tudod, ezért várom válaszod!
pff
Amúgy mit számít és jelent ez hogy sztédzs mennyi? hetvenes az hetvenes...
Volt nemrég egy tag, itt sportmotor.hu-n, RS-e volt a gyereknek és vmi hiperbrutálállat gyorsnak mondta, meg elmondta mindennek aminek csak lehet milyen gyors. Na akkor elkezdtek vele viccelődni h 200-al hagy le R1-eket és akkor még 2.ba sem rakta a gépet.....meg hasonlók....innen szedtem a dolgot, írta h így megy neki 120-130-at, gondoltam ez hasonlít az előző emberke dolgára, szal írtam h váltson 2-esbe fel és vegye le a lábát a fékről-hátha még megy az gyorsabban is
na valahogy így volt...