Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a személyt minősíti
A röhelyesen 80-al menni autopályán is
Norbi ezt te hagyod?
TZR 125.mondj amúgy amit akarsz lehet te kurvára élvezed hogy havi 100ezret kivágsz az ablakon meg szerelsz egy életen át,de én nem.a Másik meg hogy megse tudnám szerelni mert nem értek hozzá...te értesz azt mégis mindig szétszál.Az rs egy kényes ribanc.only for raceway.utcára rst venni f"szság sztem.meg mitot is.de ez az én véleményem.
Hát igen..néha az ember a jelentéktelen dolgokra nem is emlékszik!
még a nevét se tudod,nem hogy az árát.röhelyes vagy néha
De most komolyna fiúk a Yamahának mikor lesz olyan motorja mint az Rs. Soha a büdös életbe se lesz. Yamaha arra jó hogy lemenj vele a pincébe megnézed hogy van-e rajta karc és elmész az rs-el ki a pályára v motorozni.
Adom a linket mit ne vegyethttp://www.youtube.com/watch?v...ek!
Jah Yamaha 125rr az a szánalmas. Szarra se jó és 1,05 milláért már elvárnám a teljesitményt, futőművet, fékeket. Nem akarok hazudni, de a simsonokon jobb a dobfék mint ezeken a tárcsafék.
mármint rst
aki ilyet vesz az meg is érdemli
nekem is rs 125.
Egy ilyen kellene és szín is! nekem ez teccik a legjobban
vagy persze egy R125
Óh.... hát sztem ha megyek, vasárnap megyek inkább....
Pénteken, szombaton programom van de Vas. jó..... majd meglátjuk ok?
fel vettelek!
msn: motogp_46 kukac freemail.hu
mi az msn cimed?
gondolom moto gp 46 hát üdv:D
Énnnnnnnnn!
hello ki volt ma a verespéter út-nál tzr 50 el sárga bukoba és csonkitott rendszámmal:D?reggel 7 körül
RS125 vagy vmi 6kilós
Jónapot!
Itt ülök informatika gyakorlaton, és halálra unom az agyamat, mert kész vagyok a feladatokkal!
Ki, milyen mocit szeretne a TZR helyett?
Pusszantalak öcsipók mielőtt elkezdenéd itt osztani az ész, majd rájössz hogy a te kintről behozott,
állítólag szállítás sérült és újra gyári állapotra javított(hogy bír összetörni mind két oldalon egy motor vajon?), ami elméletileg rossi replikás (a te oldal idomjaid 2004-esek aminek köze sincs a rossi replikához), majd ha eladtad 500.000 ezerért akkor próbálkozz.
Mellesleg ismerlek e-mailen beszéltünk, és ott korrektebb gyereknek mutatkoztál...
Szerintem fölösleges okoskodni nem?
A fagyit nem csak nyalni lehet, bizony néha vissza is tud nyalni!
Sziasztok!
eladó egy Yamaha TZR 80!
1996-os, frissen felújítva!
hajtókar dugó gyűrű fúrás! ha érdekel írj mait! stra3@freemail.hu
jó8