Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Hello!
Teljes mennyiség: 0,82 Liter
Időszakos olajcserével: 0,75 Liter

SAE 10W30 motorolaj kell bele!
Xtremist, nem tudod pontosan mennyi olaj való a váltóba? Mert úgy néz ki megszűnt az olajfolyás és most leengedem hogy megnézzem mennyi szivárgott el, és legfeljebb utánatöltök ha sok.
hahó!eladó egy szürke fekete yamaha tzr50,naon jo állapot csajtol évj:2005,6100km,ténleg!nem volt sokat használva,és most se használom azért adom el,minek álljon a garázsbancsak pár karcos sérülés,de alig látszik az is.ha érdekel hívj vagy irj:06303912561,szylvyc@freemail.hu,küldök képet.irár:500.000+ van még hozzá sisak +bőrkesztyű zsír uj állapotban(30.000-a kettő együtt
hopp ezt kifelejtettem am sztem ez jó kis wp lenne!
egy Captiva?
ok, köszi skacok!
jól megaszontad
Azért ha az olajszivattyúból szivárog az olaj, annak mindenképp ki kéne deríteni előbb az okát. Ha csak tömíted és kész, az csak tüneti kezelés lesz. De nem javaslom a tömítések otthoni cseréjét, mert ha rosszul rakod össze, annyi a blokknak. Húzgáld át a csavarokat, és ha utána is csinálja, vidd szerelőhöz, nem éri meg otthon elrontani.
Igen!
2T vagy 4T? Mármint hogy váltóolaj, vagy a keverékbe való? (nem vagyok nagy szaki )
Nem a betöltöcsavarnál folyik az tuti. én úgy láttam, hogy a dekni tömítésnél, de előfordulhat hogy az olajpumpánál. Szóval új tömítés és megoldódik? A mociban elvileg 700 km van össz-visz, úgyhogy nagyon remélem nem nagy a baj!
Hello!
Először nézd meg hogy 2T vagy 4T olaj folyik!
Nekem is így volt mikor tönkrement az olajpumpa!
Olyan volt mintha az oldaldekninél folyt az olaj de mégsem hanem az olajpumpánál!
Tömítés+egy kevés tömítőpaszta!
Nem csak a betöltőcsavar mellett folyik?
Ok
Xtremist, köszi előre is!
Azóta még egy apró problémám adódott(sajna), a blokk jobb oldalánál, vagyis a kuplungházfedél alól csöpög az olajam. Valószínűleg tömítést kéne cserélnem, mert a csavarokon hiába húztam, ugyanúgy csöpög(nem is kicsit). Az érdekelne hogy mennyi olajat töltenek oda gyárilag, és hogy milyet, hogy ha leeresztem lássam mennyi hiányzott már belőle. Hol tudnék oda tömítést szerezni? Ha vágatok oda papírból az megfelelne, vagy használhatok ott tömítőpasztát?
Előre is köszi, várom az infót!
Legkorábban csütörtökön vagy pénteken tudom megnézni.
Köszi szépen skacok!
Xtremist1000 légy olyan kedves akkor nézz utánna nekem! Fontos lenne!
Előre is naon köszi!
Csak sajnos egyik sem TZR-be való. Emléxem, hogy valamelyik Yamaha robogó főfúvókája ugyanaz, mint a TZR-é, ha megnéztem hogy melyiké, majd ide írom.
Helló!Itt minden féle fúvókát találsz!
http://www.hebo.hu/webshop/ind...
Hát nem sokat javít a teljesítményen az a szekunder levegő rendszer az biztos. A fúvókákat mi is dörzsárazzuk. Addig dörzsárazom, míg jól nem megy, 0.80-0.85 fölé nem szoktunk menni csak 70-es hengerrel.
nahajrá:)