Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Velem volt a fény!
Na srácok én léptem!
Bye, jóéjt!
Nagyon szép lett!
De képen szebb mint élőbe!
Dehogy csak vicc volt!
Jah, igen!
MIvan mivvan?
Beckham otthon vagy pénteken vagy vasárnap?Átugorhatnál, ha van kedved.
Jah, de az tök más volt.
Sajnos nem jut eszembe a fórumos neve... de nem is baj!
Nála az volt a poén, h ecsettel festegette ki a sok karcot, és méghozzá más színnel!
Meg ilyen kis csicska matricákkal ragaszgatta tele szegény mocit!
ha már öcsipókozunk.. akkor mértnem csináltatod meg ha ilyen olcsóból megtudod?
akkor eleve többet kérhetnél érte, és nem kötnének a többiek...
neem?
Emlékeztek, volt vmi hülye aki filctollal pingálta ki a karcolást vagy mit....
régen volt már... vmi Rossi Replicás TZR volt.... de nem a tied Tiger....tudom....
hali,
tudja valaki hol lehet venni '91-es tzr-hez vízpumpaszimeringet?
(ebben még dt blokk van)
már a márkakereskedésben se tudnak beszerezni mer a japcsik nem gyártnak.

ty
Mentél már max. sebességet az RS - sel?
Ami rajta van kipuff az gyári?
Grat. , hogy elvitték a motorodat!
De ez csupán véleménymegosztás volt, te is ekmondtad az enyémet én is enyémet.
Én is lezártam.
Sziasztok!

Figyeljetek én nem megbántani akartam senkit, az én moccomra matrica nem kell (nem sérült csak olyan minimálisan hogy felesleges kicserélni, ha nagyon akrnám a felső matricát kellene kicserélni, ami nem egy vagyon "utángyártva").2 tudom mindenki el akarja adni a motorját, de ne más motorjának esetleges lehúzásával próbálkozzatok, mert szerintem ez nem helyes(ezért rágtam be ).Ami ezen a motoron sérülés van, ha hiszed, ha nem 10ezerből meg lehet csináltatni(színre vissza javítani ... , az megint más dolog hogy sok fényező azt mondja nem lehet szépen beleködölni, hanem az egészet telibe kell fújni (mindenki a saját pénztárcája felé hajaz).Ha telibe fújatod akkor tuti nem ennyi ezt én is tudom.
Amúgy meg elkelt és már nem kell izgulni(aki elvitte megcsináltatja és hidd el nem vette volna meg ha szar a motor, és sokba kerül a javítása.)

Szerintem ezt itt zárjuk le.

Csáó
"Nem tudom mit okoskodtok állandóan, inkább húzzatok ki motorozni!"

Akkor minek írsz ide?Menj vhova máshova, ne ide írkálj akkor... szánalom..
Jah és a matricán a szürke színt nem tudják olyanra megcsinálni, csak világosabbra, mert a gyár nem adta ki azt a színt!
Húú, de nagyon tévedsz!
Nekem a Rossi Replicámra lett volna a gyári matrica oldalanként 50.000 HUF, a nem gyári pedig 20.000 HUF volt!És nem adta teljesen vissza azt a színt!A festés is rohadt drága, az is kb 40.000 Huf volt!De ha te is ecsettel akarod csinálni akkor hajrá!
Milyen időket mentek kakucson?
Mellesleg matricát sem kell rá venni!
Öcsipókok 3-ezer forintért meghegesztik az idomot (füleket meg mindent), 2-3ezer rá a szín+lakk (gyári), matricát potom pénzért csinálnak a matricások (gyári minőségben,sablon alapján), az meg mindenkinek a saját reszortja mennyi ért tudja lefújatni (de jelen esetben csak bele kell ködölni ami 3-4 ezer ft)!A motor m inimálisat csúszott annyira hogy a belső vas fülek se görbültek, minden a helyén van...

Nem tudom mit okoskodtok állandóan, inkább húzzatok ki motorozni!

Én sosem oltogatom egyikőtöket se, létszives tartsátok ezt tiszteletben!

Széles utat!
egy gyári oldalidom (felső/alsó) most 90eFt, javítást nem hiszem hogy egy 30 alatt megúsznád
nem egyértelmű ez neked?nem szoktam vesszőt lehagyni duzzogi .
Kicsit fogalmazz egyértelműbben!
Nem mindegy hogy írod.
Dehogy,javítható
Dehogy javítható.
dehogy javítható...aztán kitudja mi mászott még el "ott bent"
Hi!

(10 ezerből gyári allápotra vissza javítható)

Ezt nagyonk kétlem!
Még a matricát sem veszed meg annyiból.