Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK köszi
Az olajadagoló változó összetételű keveréket állít elő, 1:20 és 1:100 között változik. Nem szokott vele baj lenni, vagy nem járattad be jól, vagy hűtési gondja lehetett. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, tegyél a benzinbe is olajat. Figyeld a kipufogógázt. Ha nem nagyon füstöl a motor, akkor az adagoló nem működik rendesen. Vegyél először eggyel nagyobb lánckereket előre, és ha kevés, akkor kettővel nagyobbat. Csináltam már pár 70-es TZR-t, és általában elég volt előre az 1+ fog. És azok közül még egy sem kopott-ragadt meg, pedig az egyikben már 10000 km van.
Vagy ha az nem tetszik akkor itt nézz körül!
http://shop.unas.hu/shop_cat.p...
visszatérve arra az 1 fog eltérésre én nem is akarok radikális eltérést elég ha végsebességen nem 15.000RPM-en forog a motor nekem ennyi elég is.Az ára most éppen nem fontos mert láncot kell cserélnem.
Hát figyelj az az omw nem a legjobb olaj és gondolom azt is 4 ezer körül veszed!Inkább valami mással próbálkozz!
http://shop.unas.hu/shop_artde...
Elötte Castrolt használtam de nem mindig ugyan azt rakom bele 4-5 forintért veszek bele mindig olajat szar olajat még sose kapott
Pontosan!Vagy repsol vagy van még annyi jó full szintetikus MÁRKÁS (nem omw) olaj én nem kerülnek sokkal többe mint az omw olaj és azért inkább erre költs többet mint havonta uj hengerre!
Castrolt bele
Am meg nem értem miért használ itt fórumon mindenki ilyen olajakat...attól mert full szintetikus nem biztos h jó is!Vegyél valami jó olajat és annyi!
Ugye ez az 1:100 nem a keverési arány?
Most azzal hogy hátul 1el változtatod azzal majdhogynem semmit sem érsz el!Sokkal célszerűbb elöl változtatni mert nem sokat veszítesz a gyorsulásból sem!
OMW bixxol (full szintetikus 1:100)
Nem akarok nagy változást mert azért szeretném ha jól gyorsulna
Az olajpumpa 10 liter benzinbe hány dl olajat kever?
Köszi
Célszerű lenne inkább az első lánckereket eggyel nagyobbra cserélni, mert az olcsóbb. A hátsónak legalább 3 foggal kéne kisebbnek lenni ahhoz, hogy ugyanezt a hatást elérd. Nem tudom, milyen olajat használsz?
Gyári azt hiszem 47 fogas(nem biztos csak az hogy gyári)
Hanyas lánckerék van rajta most?
Am a motorom évjárata 2004 Köszi
Helló ha már ennyire jártas vagy a témában akkor a segítséged szeretném kérni!van egy 70-es tuningom és hogy az áttételen akarok változtatni hogy ne pörögjön szét a motor.Szerinted ha a hátsó lánckereket eggyel kisebbre cserélem jó lesz.+Meg szeretném kérdezni hogy a TZR olajpumpája hanyas keveréket kever mert ez a 2. hengerem lesz mert beragadt az első 70-es --- túl kevés olajat kapott.Előre is köszönöm.KÉRLEK SEGÍTS
Sziasztok az én TZR-em 188Km/h ig mutat majd megnézem hogy melyik zsinór van elvágva
Abiza!
Yamaha Karsai?:)
hahó!eladó egy szürke fekete yamaha tzr50,naon jo állapot csajtol évj:2005,6100km,ténleg!nem volt sokat használva,és most se használom azért adom el,minek álljon a garázsban csak pár karcos sérülés,de alig látszik az is.ha érdekel hívj vagy irj:06303912561,szylvyc@freemail.hu,küldök képet.irár:500.000+ van még hozzá sisak +bőrkesztyű zsír uj állapotban(30.000-a kettő együtt)
A munkahelyem A Sötét Szabolcs! De egyébként az óra kiütése egy vezeték elvágásába kerül. Csak nemmondommeg melyikébe. HáHá!
TK.-s TZR? jaj
köszi mindenkinek mégegyszer!
Xtremist1000, akkor te biztos tudod, hogy hogyan megy az az órakiütés, és mennyibe fáj az.
Amúgy merrefele dolgozol, pest megye?