hétfőn elütöttek, nem kaptam elsőbbséget, a motor idomjai törtek, de a biztosító mindent fizet (úgymond jól is jött eladás előtt)
ma voltunk röntgenen, eltört a lábam hétfőn, már be van gipszelve :s
alci!nekem annyi volt h,leszedtük a műszerfalat és a vezetékköteg ami pont csatlakozik hozzá,ott egy rózsaszín vezeték,azt kell,vagyis nekem az volt!ma huztam le a végét:108 volt eddig!az arrow rendszer megy nagyon fasza!
alci, ezt így nem lehet megmondani. Minden évjáratnál szinte más és más, sőt még országoktól is függő.
Nekem pl. aztmondta Xtremist (aki yamaha szervízben dolgozik), hogy egy vezeték elcsípése az egész, nem hinném hogy két vezetéket kell felcserélni. sztem vidd el egy szervízbe...
köszi. ma kapom meg a hengert a 40.75ös dugóval, asszem délután össze is rakom. Huh de most realizálódott bennem hogy be kell járatni újra. Asszem egy ideig nem fogom tuningolgatni .
üdv
Hali b ricsi!
Erre igazából nincs jó válasz, mert nem igazán érthető a kérdésed. A fojtott moci azt jelenti hogy még a gyári beállításokkal rendelkezik, ha bármilyen formában ezt ,,átalakítod" akkor már nem nevezhető fojtottnak, szerintem. A fúvókaméretet pedig ki szokták tesztelni, vagyis addig próbálgatják míg a legjobb teljesítményen nem megy, és ez mellett nem okoz rendellenes tüneteket a motoron (pl.:sokat eszik,füstöl,beköpi a gyertyát,alsó ford.szám tartományban nem megy stb) Ha a 100-as fúvókáddal majd jól megy, sztem hagyd azt benne, de ha találsz bele nagyobbat akkor kipróbálhatod. Minden motornál más és más a ,,tuning" és az abból származó eredmény, ezért nem lehet erre pontosabban válaszolni. Szerintem...
hi
mekkora fúvókával számít már nem folytottnak a motor? Lentebb olvastam hogy a 115ös már nagy neki. Enyém '91-es évjáratú, és most 100as fúvóka van benne. Amúgy van valakinek hasonló gépe? Ez japán belpiacos, gyárilag 110et kéne mennie, csak még nem tom télleg megy-e, mert a henger most van fúrás alatt. (nemrég került hozzám, és le van lakva rendesen)
Valaki kérdezett a sportlégszűrővel kapcsolatban: Nekem egyik szerelő sem ajánlotta, többet árt mint használ a motornak, hisz több koszt beenged ezáltal jobban kopik, gyakrabban kell tisztítani. Ja és egyesek esős időben nem is működnek a pára miatt.
ma voltunk röntgenen, eltört a lábam hétfőn, már be van gipszelve :s