Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyet még nem cseréltem, de úgy egyben szerintem legalább 40K. Viszont manapság elég sok T.K.-s TZR van, úgyhogy van esélyed használtan beszerezni bontóból, Vateráról, Ebayről.
úú amúgy nem tudod nekem megmondani 10000ft-os pontossággal hogy mennyibe van egy jobboldali lábtartó konzol a TZRhez?lábtartó izével együtt?
belenyultam
Szerelő vagyok egy Yamaha szervizben.
11(per)52
Mint az új RS-50eken...és csodálkozik mindneki h nem megy....1152...mellesleg haver cross DT-jén volt ekkora!
Te tulajdonképpen KI VAGY? (hogy ennyit tudsz ezekről?)
Ráadásul országonként változhat is. Van ahol 420-as lánccal szállították, volt ahol 428-assal. Az áttételi arányt is többször változtatták, a legutóbbi modellnél hátul akkora lánckerék van, mint egy streetfighter motoron.
11/47
bizony
Viszont a 80-ig mérést ki lehet iktatni, az áttételt meg meg lehet változtatni.
Szia gabben12! Tényleg, 12/48 a 2007-esek meg 12/58.
tényleg:)a másodikat passzolom
sziasztok!
2 Kérdést vetnék fel tzr-es társaimnak:
A gyári 50-es órája tényleg csak 80-ig mér?
Milyen áttétellel dobják ki ezeket gyárilag?
köszi a válaszokat előre is!
eladom yamaha tzr 50-es tipusú 50-es gyorsasági motoromat!az ár és kép miatt írj az e-mailra és küldök képeket és az árról is megegyezünk!teljesen karcmentes végig a legjobb minőségű olajat kapta, rendszeresen vezetett szervíz könyv, garázsban tárolt. van rajta egy gianelli sportkipufogó, erre az évre van biztosítása!írj nyugodtan ha érdekel

e-mail:bandika1992@freemail.hu
Sziasztok!Valaki segítsen nekem!TZR re kéne lánc de lánckerék nélkül.Nem kell semmi csak egy lánc.Aki tud segíteni az írjon KÖSZI

Mi Ákossal mentünk egy nagyobb karikát. Kár hogy nem jöttél
Hello!
Nekem Malossi 80-asom van azzal 13/47-es áttétellel megy alattam 120-at!
Áttételtől és a vezető súlyától függ!
Egy 70-es TZR-nek mennyit kéne mennie sport légszűrővel és sport kipuffal?(gianelli)
módosítanám az előző hszem.... mivel beindult a drágám
2008 első indítás---- 2 km! (csak az utcába mentem egy picit....de jó volt!
ez kérdés? nem azé van az..... miket gondolsz te....
Basztál ma motorozni menni, mi?
pont most linkelték ezt a fajtát! 10kval többet adsz érte, és van egy vacsi új rendszered...szal sztem kicsit kevesebbet ér mint 35e
mennyibe?

amugy, nem tudjátok, van egy kép, amin egy tolókocsis int egy motorosnak, mintha köszönnének egymásnak, nincs meg valakinek?
perpill nagyon kéne, előre is köszi
Akit érdekel szóljon!