Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem meg tnap 100 km 7,5 liter
Ma voltam tankolni 170km - 8liter
italmondo
passz gondolom motorosboltba vagy www.motorline.hu
szint megvan
Nem innen kolbászolt ma valaki egy piros tézivel ma csepelen?
hát persze, nekem is volt benne nagyobb fuvoka
Z3, hol tudnék bele nagyobb fúvókát vásárolni?
köszi előre is!
kivagy oltva teee balfaszú jobbágy.. sztem is told el innen a 20 éves 10 lovas kis talicskád me nem lesz jó vége...
Mi a faszért kell kicinkelni a másikat te macskaheggesztő,állatkínzó perverz buzi!Tolnád vissza a segged a tanyára te félfogú paraszt!
köszi a linket... csak sajnos nem értek dojcslandul
má megint van új áldozatod ? vigyázok és összeszorítom a lukam mielőtt engem is macskának néze ...
teee teee kis Dóci Macskabaszó kisfiúk rémeee teee. gondolkodjámá előbb mielőtt betennéd a macskádnak
lehet 2mozdulat az egész nekem 130as van benne 110es kéne de így hidegben sincs szorulás veszély
hallod állítsá magadon azt ajánlom. kinek hiszed te itt magad balfaszú jobbágy szerintem ne oltsá me bajok lesznek ;)
szóval panír150-en kívűl tud valaki válaszolni?
Elöbb tanulj meg írni gyíkarc!
sziasztok!
Télleg lehet gyári gépbe lehet nagyobb fúvókát venni?
Mert a Budaörsi yamahába azt mondták nem lehet, csak kidörzsárazzák a gyárit.
Kinek milyen van benne? Honnan szerezhetnék bele?
Csá azt nem tom hol lehet kapni de szegeden a Biker Store House-ban kurva szép ledes indexeket lehet kapni
lemaradt az h venni, szerezni
hali... valaki segítsen pls Honnan tudnék a tüzérhez Lexus Type háccsó helyzetjelzőt és indexöket ... segíccséget előre is köszike a segítséget
Sziasztok!A segítségeteket kérem!Érdeklődnék akinek 70-es tuningja van annak mi lett erősítve a főtengelyen illetve lett-e cserélve a főtengyely.Azért kérdeném mert valamelyik nap mentem egy 90-es tempóval és egyszerre csak puff leállt a motor se kép se hang,megváltozott a hangja ha önindítózok és nem akar beindulni de nagyon durva mert eggyet se puffan a motor semmi reagálás most szerelőnél van mert itthon inkább nem nyúlunk hozzá de ő csak jövőhéten ér rá.Sszal addig ki kéne derítenem hogy a hajtókar tört-e el vagy a csapágy vagy esetleg a főtengely.Ez most k.va szarul esett mert most nav a nicasilos hengerembe 450-500km és már pörgethetném a p.csába Köszi a segítséget
hát ez nem tudom, hogy mikorra
mert még jogsim sincs(sajnos) nyáron lesz de ez most nem lényeg mert a motor nem jogsival megy hanem benzinnel
szerintem pár nap és kiderül, hogy mi lesz!
hova sietsz?