Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikorra tudod megmondani?
ha esetleg mégse "idevalósi" motorját vennéd meg attól még visszavárunk a forumra
még átgondolom a dolgot + megbeszélem a szüleimmel!
értem
meg vigyázott is rá Bence, tudom hisz motoroztam vele párszor párszáz kilómétert
Én 520.000 HUF, de ez irányár...Nagyobbat szeretnék kérni.
500.000 HUF!
mennyi lenne a fix ára?
Nagyobbat vegyünk!
egyébként miért adod el?
Rendszeresen nézem a Használtautót és már régebben láttam ezt a hírdetést és annyira megtetszett a motor, hogy hetekig ez vol MSN-en a képem és még most is nagyon tetszik!
motogp-gépe nem rég lett 80asra megcsinálva kb annyira megy mint egy 125ös CBR . nagyon meglepődtem mikor mentem vele
Nem tudna nekem valaki egy jó motort ajánlani ami jó árba van!
nagyon sokat számít! 40től indulnak , 50ért kapsz Giannelli karbont
Ha már folytások nélkül cibáltam a szarvát 2000-3000 km-t, akkor érdemes rádobni egy sportkipuffot?
Sokat dob a teljesítményén vagy csak a hangja lesz más?
kb milyen árban mozognak ezek a cuccok?
rögtön húzod úgyis csak annyira megy amennyire jól érzi magát 2000.kilóméter elteltével jön igazából formába
csáó... nekem elég régóta megvan már a mocc több mint 1 éve nekem 70esem van... de én nyúzom mint állat sokan tanúsítják és most vok 13. 721 km-nél és eddig csakis annyi volt vele h kötelező szervízre kellett vinnem szall nekem nagyon ottvan akárhogyis nézem
Ohhh!
rögtön a ,,tuning" után húzott a géped, vagy azért még eleinte köhögni fog?
gondolom kímélni kell eleinte....
mert nem szervízbe vettem.
Használtan 600 km-mel
Eléggé! Miért nem akkor vetteted ki a folytást mikor elhoztátok?Nekünk ingyen "megcsinátták"
Hát nekem is, de nem merem máshova elvinni szerelőhöz, nehogy elkúrják nekem, mert aztmondta a szerelő a telóban h a fúvókát sem cserélik csak dörzsárazzák. a kiput persze bármilyen karosszériás megcsinálná, de ők legalább garit vállalnak a munkájukra.
ezvan, sajna....
szerintem 20 ezerért kicsit sok