Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és bár ma sem volt túl meleg, de a nap kisütött, úgyhogy kénytelen voltam ma is belerakni egy 50-est!
na ma sikerült beszélnem a szervízzel, 20-at kérnek a folytások eltávolításáért, meg 10-et az 1000-es szervízért. Kicsit sok, de megéri!
Kezdhetek melózni szombat,vasárnap...
jó a 10éves gumid...különben is BATMANNek ne ugassá be
én legyantáztam a gumit kakucson
nekem is van szőr a gumin marha szívós kis gumi
köszi
remélem benne van, mert ha nem akkor a km állás is kétséges, de amúgy télleg gyárinak néz ki, szőrös gyári gumitól kezdve a fékbetét,féktárcsáig minden úgy néz ki h télleg alig használták. De gyorsan belepörgetem én az ezrest és akkor kiderül.
minden jót!
lekapod a kiput...észre fogod venni ha van benne de ha bejárattad akkor huzasd meg...ha 1000KMes korában a 80at viszi akkor nincs benne fojtás
Azért járatom, mert bár 2004-es, de 600km-el vettem, bent állt a garázsban a kiscsajnál....
akkor nem tudtok segíteni?
Hová tünt pókember?
Am is én kikérem magamnak...én Robotboy vagyok(remélem nem csak én élek éjjel nappal a cartoon networkon)
minek járatod ha 04es?
ne már nem birom
röhögjé csak .
fojtásokra visszatérve, enyém 2004-es, akkor abban fúvóka,kipuf fojtáson kívűl még mi van?
Igaz h gyári fojtásokkal csak 50-et megy? mert én még járatom,5000-ig pörgetem és így megy 45-öt,de úgy érzem menne még bőven ha húznám neki...
ha ő a pokember én vagyok BATMAN . .
Veled mizu?
Hát szaraxik a netem 1-2 oldalra tok felmenni ahol nincs sok videó meg kép anyag MSN az néha olyan mint valami istenség mindenki hisz benne de senki se látta még...elvileg a héten jönnek rendberakni !Am nem sok megvok kész a gépem tegnap mentem is vele...vagánykodtam
mizu pókember ? msnen nagyon elvagy veszve
Reméltem is!A vagányság legyen veled!
épp irni akartam hogy várjanak meg téged is
ha minden igaz hétvégén hozzom haza. dugó csere volt hajtókar, csapágyak, tömítés. ennyi lesz
Héé ne vagánykodj nélkülem
úgy kicsit cikisebb
én is elakartam ma menni csak nincs blokk a motorban