na ma sikerült beszélnem a szervízzel, 20-at kérnek a folytások eltávolításáért, meg 10-et az 1000-es szervízért. Kicsit sok, de megéri!
Kezdhetek melózni szombat,vasárnap...
köszi
remélem benne van, mert ha nem akkor a km állás is kétséges, de amúgy télleg gyárinak néz ki, szőrös gyári gumitól kezdve a fékbetét,féktárcsáig minden úgy néz ki h télleg alig használták. De gyorsan belepörgetem én az ezrest és akkor kiderül.
minden jót!
fojtásokra visszatérve, enyém 2004-es, akkor abban fúvóka,kipuf fojtáson kívűl még mi van?
Igaz h gyári fojtásokkal csak 50-et megy? mert én még járatom,5000-ig pörgetem és így megy 45-öt,de úgy érzem menne még bőven ha húznám neki...
Hát szaraxik a netem 1-2 oldalra tok felmenni ahol nincs sok videó meg kép anyag MSN az néha olyan mint valami istenség mindenki hisz benne de senki se látta még...elvileg a héten jönnek rendberakni !Am nem sok megvok kész a gépem tegnap mentem is vele...vagánykodtam
Kezdhetek melózni szombat,vasárnap...
remélem benne van, mert ha nem akkor a km állás is kétséges, de amúgy télleg gyárinak néz ki, szőrös gyári gumitól kezdve a fékbetét,féktárcsáig minden úgy néz ki h télleg alig használták. De gyorsan belepörgetem én az ezrest és akkor kiderül.
minden jót!
akkor nem tudtok segíteni?
Igaz h gyári fojtásokkal csak 50-et megy? mert én még járatom,5000-ig pörgetem és így megy 45-öt,de úgy érzem menne még bőven ha húznám neki...