Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha 2007es vagy az utánni akkor igen elektronika is fojtja tanácsos
és nem tudod hogy honnan és mit szedet ki?
úgy hallottam 3 van benne,karbi,kipuf,és elektronika. igaz ez?
ha igen, akkor mind3at tanácsos kiszedni? megéri?
15öt kérnek érte:)nekem szerelő szedte ki
A fojtásokat hol találom a mociba?
Márkaszervízben kb mennyit kérnek az eltávolításukért?
Ti mindegyiket kiszedettétek a gépekből elsőre?
jól fog ne aggódj
Hát, figy!Rendesen koptasd be a fékeket!Meg vigyázz a gumin lévő felvezető réteggel...Ne húzd neki...
Már vettem, és most informálódnék róla. Jó kis gép, de nem tudom még, h mit várjak tőle. még járatós. Kíváncsi vagyok h bejáratás után, fojtások nélkül hogy teljesít majd a kis gépsárkány....
Hát, jah!
tiéd használva se volt nemhogy hajtva
Hát, figyelj!Nekem elég jól bírja, de nem szabad széthajtani őket!Egyiket sem...!Most szeretnél venni?Enyém eladó!
Attól függ hogy vezeted, hány kiló vagy, hol laksz
Sziasztok TZR tulajok!
Az érdekelne engem, hogy kb meddig bírják ezek a kis 50-esek mindenféle extrém tuning nélkül, hány km-ig? A 12-15 ezer km, vagy több, kevesebb?
Hali!
Én is elakartam menni ma!Csak a fényező mikor rakta vissza az idomokat akkor rosszul rakta össze az ülészárat! Motorolaj meg nincsen a motorban! Így nem tudtam elmenni!
naná
Hello!
Remélem helyettem is motoroztál!
remélem motoroztok hát leírom rám hogy hatott az első gurulás 2008ban
Legurulás (lévén hegyen lakunk ) majd 3-4km után túlpörgettem a bűvös 6500on hát igen rég hallottam a hangját és éreztem a castrol power1 és benzin égéstermékének különös jó,kellemes illlatát és hát elég jól ment annyira ment mint amennyire emlékeztem szal nem csalódtam kicsit csuszkált a segge ,sztem lapos a hátsóm de a kutnál nem volt kirakva a gumicső és nem tudtam bele fújni de jóóó volt 100at vitte hosszabb egyenesre nem mentem , elvégre hidegvan hiába van túlfúvókázva

Sziasztok

ELADÓ !

Egy AGV SPORT verseny overál (M/40-es méret), Mat Mladin 6-szoros AMA Superbike bajnok tesztelte ezt a típust! Teljesen új nem használtam, ajándékba kaptam de sajnos nem az én méretem, az eredeti címkék is megvannak! Egyébként csak az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, Angliában és Új-Zélandon van jelen a márka. Mivel teljesen új és nagyon szép ezért az ár végleges! ÁRA:75 000 Ft.
jah mert egykeréken indultam kicsit megijedtem
Aha emléxem!
Jól lemaradtál mint a borravaló!De előtte egy kis wheele!
az
csak szar a fényép minöség:(
szép?:)
most lett kész haver tzr plexie
emléxel?elötte gyorsultunk
Látszik is itt ez az ütött kopott szürke TüZéR