Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kunmadaras!
sziasztok!

vki jönn május1én Kunszentmiklósi motoros találkozóra ?
vegyél fel msnre! maszlik1@msn.com Gratula a géphez
Sziasztok!

Ma vettem egy TZR 50-et. A próbakör nagyon frankó volt, hazafelé azonban állandóan lefulladt, amikor üresbe raktam. Az meg ugye elég gáz, ha miattam áll a forgalom, mert köszörülöm az önindítót. Ha igazak az értesüléseim akkor minden fojtás benne van.

Ezen kívül az is nagyon furcsa, hogy kb. 5000-es fordulaton nagyon lassú kuplung kiengedéssel indul csak el. Eddig csak robogóm volt (leszámítva a gyerekkori Java mustang-ot) és most az is újdonság, hogy váltogatni kell. Persze pont ezért vettem ezt a gépet.

Tud valaki segíteni egy jó tanáccsal?

Köszi
Hello.
Valami vastag kábelt huzott ki az óra hátuljábol és ott kötött át valamit.Nem naon figyeltem de 5perc volt az egész.
Yamaha Kanizsa
www.motorline.hu
én onnan vettem a Giannelli rendszerem:Dnaon brutál:Dmerre lax?melyik yamahához vitted be Adrenalin?
Mert-hogy?
amúgy az autós mérés közel sem pontos!
szervízbe leviszed + csinálják
Helo!
Az én TZR-emből csak egy folytást szedtem ki a dobból és így 103-at megy, kb 5300-nál kezd el húzni,amúgy az én órámsem mér 80 felett autóval mértük 103-at!Nemtudjátok véletlen mit kell benne kikötni?
Nekem is ilyen volt az egyik TZR-em.Csak kétjegyű volt az órája, bevittem a yamahába kihuztak az órábol háturol 1 jó vastag kábelt átkötöttek rajt valamit és 3jegyű lett.5perc alatt +csinálták.
Hellotok!
Kivetettem a folytásokat a TZR-emből, 5500fordulatnál kezd jól huzni:) sajnos hogy mennyit megy azt nem tudom, mert 80-nál nem mér többet az óra, de a 80-at 8ezres fordulatszám körül érem el. Mögöttem a Transitot vezető egyik haverommal mértük le: 100-at mondott.
Sajnos kipufogot még nem találtam, tudtok mondani hol lehetne beszerezni?
Elöre is köszönöm
majd vasárnap kiderül
Hy nekem 8827 Km van!
Hogy megy a gép?
hy all
muxik a mocim !... gz zoli a kipuhoz hogy megy? mennyit? majd ird le :) persze a fogaskerek se mindegy :)
kinek hany km van a mociba?
nekem az elsobe 5500 volt
a mostaniba meg csak 2200 van :(
Hello!Sikerült felrakni?
ugyanazt ajánlom a parillát
Hello!

Az nekem is elkéne!Egy jó kis térfvédő meg dzsekit szeretnék..Majd most tervezem..Oo, a fényezőt még nem hívtam fel..De már eléggé beleakarok vágni(keresem a legjobb ajénlatot)
Ha sok manid van akkor igen ha nem akkor nézz szét a www.parilla.hu linken 15-18pézért vannak soulrace protektorok vesevédővel.
fényezést megcsináltatod?
Hello!

ÍÍí, annyi pénzem nincs! Zoli, május közepére meglesz a jogsim!A kresz is megvan már, 2 hibaponttal átmentem, és már megvolt az első rutin, és meg egy és után vizsga a rutin pályán!
Bence!Milyen repsol olajat tettél a tüzérbe anno?
hy!megvok Gratula! És veletik miz?a kipuff 52,500volt
Hello!

Zoli, hogy vagy?Képzeld felvettek a Neumannba!Mennyiért vetted a kipuffot?Mert mi is szeretnénk..