Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HY. A TZR-eken mekkorák a gyári lánckerekek?
mer az északadó esőbe nehogymán...jobban féltem annál tegnap este így is csúszkáltam összevissza nincs még nyár
a rossz idő miatt miért nem lehet motorozni?
valószínüleg nem lesz belőle semmi csütörtök péntekre rossz időt mondanak, szombaton meg megyünk kistarcsára
tzr-es jó reggelt !

fain a kép, ma este teljesen kész lesz az én gépem is az új idomokkal szóval Z3 akkor majd egyeztettünk aztán goooo
no mi van veletek?
majd ha följösz msnre megadom,nem fogom ide a forumra felirkálni a Mito télleg durva .
Hello!

Jó volt menni Gabo mocijával.Akkor megadod a Mitos srác msn címét? Az a baj, hogy az én mocim nincs rajta a képen! De legalább tudtam menni valamivel!Gabo motorja naon jó! (Télleg jó, nem hülyéskedésből)!A Mito meg naon megy!:D
micsinált?döntött . .
micsinalt?
jo nektek nekem nincs kivl mocizni meg nincs hova menni ...
áá most értünk haza basszus a komppal elcsesztünk kb 1órát de attól még jó volt! Tiger kicsit rendre rakta Gabo majré csíkját
Hello!

Jó volt ma a ringen.Majd remélem még jöttök a közeljövőben.Megírod az msn címét a Mitos srácnak?
Tiger!Majd 2körül hívlak ha esetleg nem találunk el hozzátok akkor...
Bence!Te meg ha gyerr fel...ja neked már hiába írok 11re mész ki
Hello!

Zoli, te is gyüssz erre a Hungaroringi versenyre?Ha igen mikor?És hogy jössz?Én nem bizti, hogy ki tok menni.
nincs.visszont annyi IQ szorulhatatt volna beléd hogy körül nézz a forumon...
HEló! Aki tud valami jobb motoros játékot a MotoGp3-on kivül az irja le ide őket. A Tourist Trophy az nincs PC-n igaz?Köcc
Szia Motogp Akkor jösz velem Hungaroringre vasárnap?
Hello!

Zoli, ezt a "NÁLAM NEM VAGY FENT MSNEN"-t kinek írtad? Tök jó, csináljuk a tetőt, és ma nem kellett suliba mennem, mert egész nap segítek apunak!
N
Á
L
A
M
N
E
M
V
A
G
Y
F
E
N
N
M
S
N
és Josról még nem is tudsz . .
Hello!

Jó, téged nem értettelek bele, a te szereped, az volt, hogy te írtad ki msn-be! Na mindegy!Már annyira várom a motoros napot!Újra együtt a nagy csapat, alig tudom elhinni!
zoli?magamat csak nem írtam oda