Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi a fuvóka mérete ezekenek a mociknak? Csak az a fura, hogy 1-2ben huz szépen, mintha valami sebességi folytás lenne benne... Tudtok valami helyet ahol lehetne hozzá kapni elektronikát? Én nagyon arra gyanakszom, japánból van a motor.
ya azt tudom.azt hittem nem mér vagy ilyesmi.
80ig mér tudod...ez ilyen gyári "fojtás"...
jah...egykét kép
kilóméterórát?mi baja van/volt?
jól a vége olyan 105-110 odamentem a yamahásokhoz a hringen...azt mondták megcsinálják az órámat
jól kopik a gumi mert mindig elfüstölik
Z3 miylen az új rendszer? mennyivel másabb? hogy megy? mennyi a vége?
Szeva mindenkinek! Rég jártam itt! müxik a tüzér minden ok :D 105 km/h -t viszi :D
nektek mennyire kopik a gumitok?

Sztem a fúvóka lehet h levan szűkítve... vagy szétvan barmolva a blokk, vagy a gyűrűk beszartak...

Kik mentek kunmadárra?
Sziasztok nekem van egy yamaha tzr 50 93-as motorom.Valami fojtás van benne,mert csak 65 km/h-val megy.Egyesben és kettesben jól huz, és utánna ledadog.Elektronikus vagy valami egyszerűbb fojtás lehet e benne?
Tudtok e valami megoldást?
Verseny plexi
mi a szar ez?
Miket találtam!
Ma láttam egy lányt itt pomázon piros tüzérrel...Utána mentem beálltam mögé de láttam hogy nagyopn együtt mennek egy nagy yamahával nem akartam kettőjük közé betolakodni
fain

van jobb kép is csak az digit géppel készült és a gép meg dongodingonál van...(dingo ha esetleg olvasod dobj már fel róla egykét képet!köcc )
Zoli majd kepeket a mocirol az uj kipuffal :)
akkor örül ha nem lát szal...
nekem muszály...így is eléggé utál a matek tanár...
én nemhiszem hogy mek suliba szerdán
nekem is lesz matek TZ szerdán krvára nem hiányzott...
*hagyom
nekem meg matek tzre kéne tanulni de leszarom, első versenyemet nem hagyon ki:D
hring nyiltnap közben verstanulás