Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre a szintre kell eljutnotok srácok
Hy!

Balázs a kis cseles!
oksa Balázs mutatott egy utat (sajna csak gyalogosan/motorral/bicajjal lehet rajta menni) pont kikerüljük így a városi szakaszt...
Hy!

Hát, apu azt mondta, hogy elenged, de hozzátokig elkísér!(Ezt Zolinak írtam)!Bocsánat, hogy ezt írom, de még nem is hallottam Berényről, melyik megyében van?Mert ha megírod, akkor megkeresem a térképen!
Oksa tuning ezt ismerem
jah a parkolóba én végig 3asba megyek...egyenesbe kicsit uncsi de legalább nem liheg a nyakamon senki
TZR-en mien gumi van Pirelli?
első balos kanyar volt és a kanyar külső ive felé volt a moci eleje
De meik első vagy hátsó kereke?
Ádámnak
Réészing BáJk
ádámnak nem elmászott hanem nem is tudom úgy elforgott a motor mintha jégre ment volna
Ma mi is kimentünk haverral döntögetni egy elhagyatott útra, egy kétszer elmászott a gépnek az eleje 70-80nál
Na de sebaj, azt tervezgetem h Panonia Ringre elmek Gokart pályára döntögetni, de oda tuti leveszem idomokat, nem szeretném megtörni.
? -ez lemaradt
Tiger mennyire laksz berénytől
Jah ma meg láttam Fót felé egy olyan tüzért mint az enyém meg egy rossi replicásat szentendrén
Sziasztok!Végül nem mentünk Gödre mert Balázs sietett persze azért még negyed óráig keresett egy filmet...na mind1 Az a pálya elég szar volt szerintem csuszott mint állat...nem baj majd a visegrádi parkolóba .
Hy!

Igen, együtt mentem Zoliékkal a pálya felé/pályán!Felrakom a képeket, a váltót nem tudtam lefényképezni, mert azt fater elvitte, megcsinálni!Itt vannak az oldaláról képek, csak külön-külön tudtam lefényképezni őket!ZA utolsó képet nem cikizni, mert ott megcsúszott ismét az első kerekem!
ha gondoljátok pénteken csinálok képeket a pályáról
úgy mond 1én is
xxlz mi is akkarunk menni 1én mert itt van 15kmre és akkor lesz motoros találkozó is.
ezt chevy mutatta nekem,azóta meg én terjesztem az igét...ide máj 1.jén kellene menni kunmadár helyett...
Attila majd ha kész a motor akkor megyünk erre a gokart pályára is Z3 is meg aki akar.
Szeva tiger!
Attila vagyok de ez ott van az adatlapomon
Persze gyere csak és akkor a szerpentinen lesz kivel mennie zolinak is a pályán nincsen gond mert ott mindíg megállunk 10-15 kör után csak a szerpentinen egyedül kullog végig szegény mert hát neki 110 a vége
Te is voltál most kistarcsán?
Hy

krasy10, akkor tudnál nekem segíteni matrica ügyben?Zoli velem volt a go-kart pályán, és amikor elestem, akkor segített, és azután nem ment.Na nem baj!majd máskor!Apriliaf1, bocs hogy nem tom pontosan a neved, de majd nemsokára én is megyek veletek Visegrádra!Ha nem zavarok!