Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaza van rsata-nak a kipuffnak semmi köze a hűtövizhez ha van vized akkor a termosztátot nézd meg hogy jó e.
Miutan leallt a motor csa akkor vettem eszre hogy jelzett ...
van benne viz ...
semmi köze a sportkipunak a vízhőhöz
A kresz órák nekem is tetszettek! De a legjobb a rutin volt! a kisrobival égettük agumit, meg összevissza mentünk apályán meg saját pályát alkottunk meg kerekeztünk :D:D
A matricákkal együtt vettem meg a mocit!
Hello!

Most jöttem meg az első kresztanfolyamról, és nagyon élveztem!
Hello ez előfordul a tuning kipuffnál nekem is megszorult még a jómultkor!
Szerencsére nem lett semmi komoly!
Hát az bizony megragadt. Felment a vízhő és befékezett a hátsó fék -- az tuti h megragadt.
Ha nagyon könnyen felmegy a vízhő nézd meg h van a moccban hűtő víz lehet h valahol kilukadt és elfolyt a vízed azért melegszik olyan könnyen.
ja h arra gondoltak hát ez tényleg lol
megragadt keményen, ha láttad h forralta a vizet akkor minek mentél vele tovább?
Nagyón jó lett!
Valamelyik nap, éppen sétáltam a suliba! Nagyon siettem ! De azért ráértem nézelődni
És ezt láttam!
gyerr fel msnre
Hello!

Tomcat, itt egy csevegő progit www.skype.com nekem nagyon tetszik, és szerintem jobb is mint az msn! Dave tőled meg azt szeretném kérdezni, hogy hol vetted a matricákat a motorodra!(különösen a sárga csíkokat )
bocsi mociztam itt a telszám a TZR-re 06-70-339-7558.
Lol nezzetek mar meg a muanyagnal ha a lancot felemelitak .. az vezeti a lancot ... kiva nalakitva nincs elbaszva ... nem za adja ki azt a hangot hanem biztos h mas ... baszsatok meg apamekkal mentem mocizni es felmelegedett a viz a moto meg leallt es ugy csinalt mintha 90nel behztam vilna tore a hato feket ... megtudtam tartani de nem tudjuk mi lehet a hiba ... tegnap is piossal jelzett a vizfok mero de utanna nem huztmam neki annyira nehogy felnyaljak ... ja es ahatso fek nem egett es ugy blokkolt le ... seiccsetek mi lehet?
Hello!
Énveszem meg a rosi replicát Debrecenben Am bejáratás során maddig szabad pörgetni, és hány km-en keresztül?
Hello!

Dave, nekünk is beleér a lánc, pedig a feszességével nincsen gond!Srácok, szombaton lesz az első kresz órám! Zoli, akkor megpróbálod megoldani a vasárnapot?
á oksa kipróbálom! köcce na most 3 napos szünet gyomán leszek!
amikor hideg van és kemény a műanyag fogsz egy szivacsot+meleg víz aztán szépen kihúzzod a műanyagot és kinnt hagyod a hidegben hatásos
Nincs mit! Az első lánckerék mellett lévő műanyag ami a lábtartóelőtt van ami fölött a lánc elmegy! azon súrlódik
köszönöm, amúgy a láncvédő surlódik nem ?
persze! atesy@vipmail.hu tessssssssssss
dave134 atesy msn címét megtudod adni ? (láttom ő a webmester)
CSá midnenkinek! Visszatértem :D
Az lenne akérdésem h... meglett húzva a lánc a TZR-en és fasza feszes de beleér abba a kúrva műanyagba! Neketek is beleér? mitől érbele? feszes a lánc pedig! De mikor megyek 6.ban és behúzom a kuplungot és csak siklok akkor hallom h súrolódik...
de méééért? nektek is beleér? ma nyúztam egész nap 80-98 km/h között