Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Laci nekem is Rossi replicám van! Én Kerepesen lakom a Hungaroring mellett.
tényleg hány km van a tiedbe?
én most fogom le cserélni 11esre , hát csináltam videot csak 60mega , egyébként ugyan olyan a hangja mint a tiednek csak kicsit ércesebb. jobb egyébként a 12es gyorsulás szempontjábol, utazóba meg 80-85km/h-t fogsz tudni vele menni (9000pörög 85-nél). Én azért cserélem le mert ugy se motorozok nagyon városon kivül, inkább gyorsuljon jobban.
Hello!Videó mikor lesz?
Hogy megy a 12-es lánckerékkel mert gondolkodok rjata hogy lecseréljem!
hát kipufogot tényleg érdemes rá rakni, mert nem valami erős, de ha rajta van akkor 50eshze képest tényleg nagyon jól megy. ha azt mondták a yamahások hogy 300km után vidd vissza akkor vidd annyi hogy ha kiszedik belőle a folytást akkor 5500nál nem nagyon kell pörgetni 1000km-ig, aztán jöhet rá a kipufogo annyi hogy szerintem akkor még nem nagyon kell 12ig pörgetni (mert ugye kipufogoval kicsit jobban pörög )
lehet bizony
Hello!Nekem nem is volt benne folytás belehet anélkül is járatni!
elég a 300is...nekem 400után szedték ki
Szia!Visegrád tudod hol van?Holnap megyünk oda van ott egy parkoló msned van?vegyél fel lécc! maszlik1@msn.com
Bejáratás minimum 500 km! Ha meg kiput akarsz cserélni, akkor ki se vetesd a folytást hanem bejáratás után egyből kipucsere, mert a kipuffba van a folytás általában 50-esekben. Így spórolsz+nem kell még1x szervizbevinned.
hello!

az lenne a kérdésem hogy tzr-t akarok venni,és szeretném hallani a vélemyéneket hogy jó-e,mennyire bírja,találok e hozzá alkatrészt?ha valaki tud akkor érdekelne is egy TZR 50 es vagy 80-as(80 -as előnyben) kb olyan tipusra gondolok mint ami a képen látható!
Msn:pusszancs91@hotmail.com
Helló Tiger!

Yamaha replica-m van, és Esztergomi vagyok. Itt a környéken nem láttam még ilyen motort, szoval az utakon meg a csajok szemében elég vagyány vagyok
Neked milyened van, és a kérdésem ugyanez h milyen utakon vagy látható?
Hello Laci!

Üdvözöllek a csapatban!Merre felé laksz?Mi már úgy hoztuk el a motorunkat, hogy kivették belőle a folytást.Szerintem elég amennyi van benne!Neked melyik fajta TZR-d van?Replica?Silvertech?..?
Hellótok!
Kedden vettem meg az uj TZR50-esem, azóta eltelt 3nap és már 230km-t tettem bele. Mivel még bejáratos ezért nem huzom neki. Az összes folytás benne van szoval satbil 40-el tudok vele menni
Nekem azt mondták a yamaha kereskedésben hogy 300km után vigyem vissza kiszedetni a folytásokat. Az egyik kérdésem az hogy, tegyek bele még pár kilométert vagy elég a 300km? A másik mivel gyári kipufogó van rajta, és azt mindenképp le szeretném cserélni, mert az ránézésre is gyenge, Tud valaki ajánlani valami jó kis kipufogot?
Köszi a válaszat előre is.
hát azért mert nagyon vigyázok a motorra
PIRELLI SPORT DEMON jól tapadnak nagyon
Ma Power Slide-oltam el is ment azon az útszakaszon a kedvem a motorozástól :S
Zoli TZR-en mien gumma van?
De egyébként miért kérdezed?
Hy!

Zoli az véletletlen volt! Nagyon közel jöttél! Egyébként nem vettem észre, hogy ott vagy! Gergő, te miért lennél az intenzíven? Hát az én mocimmal nem tudnék elmenni mert oda jobb autópályán, é s akerülőt meg nem tudom! Max. autóval van úgy nagyjából közel..
Jászberény, így talán könnyebb:P Szolnoktól északra 45 km, bp-től keletre 80km.
Ádám már az én motoromat is megpróbálta leamortizálni az elején de szerencsére nem lett semmibaja még karcolás se...pedig a szivem megállt egy pillanatra mikor láttam hogy megremegettt az idomom...tanulság:Ádám körül 10méteren belül tartózkodni veszélyes neeem dehogy csak viccelek
Adj egy endurot vagy egy supermotot aztán ledöntöm igy
azta rohadt hát jól elcsusztál, remélem jól megtudod csinálni, hát ha ez velem történt volna meg az intenziven feküdnék az fix, már amikor ráejettem a tankra véletlen kulcsot..., majd lefényképezem hogy mennyire látszik
hát szerintem kicsit elvagy tévedve...Ádámnak sincs naon majré csíkja,jól megy csak tényleg szar volt a pálya Balázs is simán póverszlájdolt a 18pacis Mitókájával...szal...no meg leblokkoltam a hátsó kereket (egyenesbe persze) és csúsztam mintha nem is tudom...esőbe nem csúszik ennyire