Azt, hittem, hogy a Zoli szólt már! De egyébként egyszer kiírta a Zoli msn-be személyes üzenetkéni
"Bence, Zoli stb.. Júnis 8-9-10 Yamaha motoros nyíltnap!"
....
akkor ozd meg velem!lécc...fontos...
fater aszongya az agyagtól lehet az autónknak is ilyen a gumija...az oldalfala hiszen az mindennap megy...így a futófelületnek nincs ideje bezöldülni meg hasonló hülyeségekre
Jó, csak biztos akartam benne lenni!Csináltattam olyan képeket haverommal amikor az erdőben Airsoftoztunk, hogy be van festve az arcom terepszínűre meg olyan cucc van rajtam, és ott gugolok a dombon és ott van mögöttem a naplemente! Tök jó lett!Meg csináltunk klippet!
nem nem megyek és csak azért nem megyek hogy ne találkozzunk és ne tudjunk motorozni direkt pénteken megyek meg szombaton és vasárnap egyátalán nem persez hogy megyek mondtam már
csak mikor jövök haza mindig keresztül kell jönnöm egy utcán ami csupa sár mindig menetközbe ha megállok akkor semmi baja...de ilyenkor így egyhét állás után bezöldül még a közepe is...lehet hogy nem tetszik neki a csempe a garázsban?
sziasztok!
én most kaptam 1tzr-t teljesen gyári kivétel a karbi meg a henger!
azt szerertném megkérdezni hogy hol lehet sport kipu rendszert találni, mert fingom sincs...
ezentúl én is ide fogok látogatni
bazze inkábbb benzinszintjelző lenne benne kifogyott a benzinem orosháza alatt! kb 20 kmre otthontól,egy sík országúton.... de még hazaértem vele :D de utánna még elmentem aboltba is meg vissza is vele :D:D:D most kaptam 10 liter benzint!
ki szokott sulibah menni vele?
Az is lehet, hogy a termosztát fosta el magát... Az Aerox-ommal is hasonló volt a helyzet, csak volt annyi eszem, hogy amint észre vettem a hibát, nem hajtottam tovább... Mentem az első szervizbe. De ha te nem vetted észre időben, akkor az megint más. Úgy látszik Yamaha betegség.
Azt, hittem, hogy a Zoli szólt már! De egyébként egyszer kiírta a Zoli msn-be személyes üzenetkéni
"Bence, Zoli stb.. Júnis 8-9-10 Yamaha motoros nyíltnap!"
....