Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Azt, hittem, hogy a Zoli szólt már! De egyébként egyszer kiírta a Zoli msn-be személyes üzenetkéni
"Bence, Zoli stb.. Júnis 8-9-10 Yamaha motoros nyíltnap!"
....
akkor ozd meg velem!lécc...fontos...
fater aszongya az agyagtól lehet az autónknak is ilyen a gumija...az oldalfala hiszen az mindennap megy...így a futófelületnek nincs ideje bezöldülni meg hasonló hülyeségekre
Hello a mostani Superbike-ben a gumiról van szó és említi,hogy mit jelent ez a zöldülés!
Mi ez a yamaha motoros nyiltnap engem nem is hívsz Ádám?
Hello!

Jó, csak biztos akartam benne lenni!Csináltattam olyan képeket haverommal amikor az erdőben Airsoftoztunk, hogy be van festve az arcom terepszínűre meg olyan cucc van rajtam, és ott gugolok a dombon és ott van mögöttem a naplemente! Tök jó lett!Meg csináltunk klippet!
nem nem megyek és csak azért nem megyek hogy ne találkozzunk és ne tudjunk motorozni direkt pénteken megyek meg szombaton és vasárnap egyátalán nem persez hogy megyek mondtam már
Hello!

Én nem tudom, mitől zöldül be a kerék! Ilyet még soha nem is hallottam! Zoli, akkor tudsz jönni vasárnap a Yamaha motoros nyíltnapra?!
addig örülj mig csak ennyi kifogásolni való van rajta
csak mikor jövök haza mindig keresztül kell jönnöm egy utcán ami csupa sár mindig menetközbe ha megállok akkor semmi baja...de ilyenkor így egyhét állás után bezöldül még a közepe is...lehet hogy nem tetszik neki a csempe a garázsban?
sokat használod füvön. kanyarba tartsd az ivet
srácok nekem egy idő után bezöldül a gumi mitől van?
vegyétek fel a srácot nem tud írni mert elhagyta a jelszavát...

schulteisz@citromail.hu
szia maszlik!
én felvettelek
vegyél fel lécci MSnre maszlik1 (kukac) msn.com
na jóéjt mindenkinek
hy!Üdv itt köztünk
kipuffot én egy hónapja rendeltem meg az enyémhez itt: www.motorline.hu
hová valósi vagy?
sziasztok!
én most kaptam 1tzr-t teljesen gyári kivétel a karbi meg a henger!
azt szerertném megkérdezni hogy hol lehet sport kipu rendszert találni, mert fingom sincs...
ezentúl én is ide fogok látogatni
Mákos vagy Dave,így én is azzal járnék.
Hello!

Az a jó!:P
Nállunk kamerával megfigyelik az iskola környékét is és beleesik a motor ill biciglitároló
nálunk külön van udvar ahová be lehetne tenni de nem járok azzal különben is buli a tanhév
Igazad van ,én is pont ezért nem megyek suliba motorral ,pedig szívesen tenném.
sztem kár vele suliba járni ...... sok g*ci irigy össze barmolja .... egyik barátom is az evoval járt suliba letörték a tükrét fociban meg stb ....
Hello!

Én, ha majd meglesz a jogsim, azzal szeretnék járni iskolába!Persze nem rögtön, mert kell még utna azért egy iciripici rutin is!
bazze inkábbb benzinszintjelző lenne benne kifogyott a benzinem orosháza alatt! kb 20 kmre otthontól,egy sík országúton.... de még hazaértem vele :D de utánna még elmentem aboltba is meg vissza is vele :D:D:D most kaptam 10 liter benzint!
ki szokott sulibah menni vele?
Az is lehet, hogy a termosztát fosta el magát... Az Aerox-ommal is hasonló volt a helyzet, csak volt annyi eszem, hogy amint észre vettem a hibát, nem hajtottam tovább... Mentem az első szervizbe. De ha te nem vetted észre időben, akkor az megint más. Úgy látszik Yamaha betegség.
az a szar kis led nem elég...kéne valami feltünőbb cucc...mondjuk sípol vagy ilyesmi